Mighty Travels / Mighty Media-privatlivspolitik og Californien Consumer Privacy Act (CCPA) Privacy Notice

Skrevet og offentliggjort 2. januar 2019 See this post in English

Denne fortrolighedserklæring forklarer vores praksis, herunder dine valg, med hensyn til indsamling, brug og videregivelse af visse oplysninger, herunder dine personlige oplysninger, af virksomhederne Mighty Travels / Mighty Media ("Mighty Travels / Mighty Media").

If you have general questions about your account or how to contact [email protected]

Datacontrolleren af ​​dine personlige oplysninger er Mighty Travels / Mighty Media LLC. Bemærk, at hvis du kontakter os for at hjælpe dig, for din sikkerhed og vores, kan det være nødvendigt at vi godkender din identitet, inden du opfylder din anmodning.

Collection of Information


Vi modtager, gemmer, indsamler oplysninger, du giver os, som inkluderer:

- dit navn, e-mail-adresse, adresse eller postnummer og telefonnummer

Alle data relateret til din betalingsmetode gemmes direkte hos vores partner Stripe. Mens vi muligvis modtager oplysninger om delvis betalingsmetode, vi lagrer dem ikke.

Oplysninger, vi indsamler automatisk:

Vi indsamler oplysninger om dig og din brug af vores service, dine interaktioner med os og vores reklame samt oplysninger om din computer eller anden enhed, der bruges til at få adgang til vores service.

Disse oplysninger inkluderer:

  • din aktivitet på Mighty Travels / Mighty Media-tjenesten, såsom tilbud, booking-links, søgeforespørgsler;

  • dine interaktioner med vores systemer via e-mail eller tekst

  • detaljer om dine interaktioner med kundeservice, f.eks. dato, tid og årsag til at kontakte os

  • IP og geolocation;

  • annonceidentifikatorer, såsom dem på mobilenheder, tablets inklusive cookies og tredjepartscookies, som vi har brug for for at levere vores service

  • enheds- og softwarekarakteristika (som type og konfiguration), forbindelsesinformation, statistik over sidevisninger, henvisningskilde (f.eks. henvisnings-URL'er), IP-adresse (som kan fortælle os din generelle placering), browser og standard webserverlogoplysninger;

  • vælge partner eller henvisningsinformation for at deltage i fælles markedsføringsaktiviteter;

  • udbydere af betalingstjenester, der giver os opdaterede betalingsmetodeoplysninger baseret på deres forhold til dig;


Brug af information


Vi bruger information til at levere, analysere, administrere, forbedre og personalisere vores tjenester og markedsføringsindsats, til at behandle din registrering, dine ordrer og dine betalinger og til at kommunikere med dig om disse og andre emner. For eksempel bruger vi information til:

- fastlægge din generelle geografiske placering, give lokaliseret indhold,
- forebygge, opdage og undersøge potentielt forbudte eller ulovlige aktiviteter, herunder svig og håndhæve vores betingelser (f.eks. at bestemme, om der er gratis prøveperiode);

- analysere og forstå vores publikum, forbedre vores service

Videregivelse af information


Vi videregiver dine oplysninger til visse formål og til tredjepart, som beskrevet nedenfor:

Tjenesteudbydere: Vi bruger andre virksomheder, agenter eller entreprenører ("Tjenesteudbydere") til at udføre tjenester på vores vegne eller for at hjælpe os med levering af tjenester til dig. For eksempel engagerer vi tjenesteudbydere til at levere markedsføring, reklame, kommunikation, til at behandle kreditkorttransaktioner eller andre betalingsmetoder, til at levere kundeservice, til at indsamle gæld, til at analysere og forbedre data (inklusive data om brugernes interaktion med vores service) . I løbet af levering af sådanne tjenester kan disse tjenesteudbydere have adgang til dine personlige eller andre oplysninger. Vi bemyndiger dem ikke til at bruge eller videregive dine personlige oplysninger undtagen i forbindelse med levering af deres tjenester.

Salgsfremmende tilbud: Vi kan muligvis tilbyde fælles kampagner eller programmer, der, for at du deltager, vil kræve, at vi deler dine oplysninger med tredjepart. Når vi opfylder disse typer kampagner, deler vi muligvis dit navn og andre oplysninger i forbindelse med at opfylde incitamentet. Bemærk, at disse tredjeparter er ansvarlige for deres egen privatlivspraksis.

Beskyttelse af Mighty Travels / Mighty Media og andre: Mighty Travels / Mighty Media og dets tjenesteudbydere kan videregive og på anden måde bruge dine personlige og andre oplysninger, hvor vi eller de med rimelighed mener, at sådan videregivelse er nødvendig for at (a) opfylde enhver relevant lov, lovgivning, juridisk proces eller regeringsanmodning, (b) håndhæve gældende brugsbetingelser, herunder efterforskning af potentielle overtrædelser deraf, (c) opdage, forhindre eller på anden måde tackle ulovlige eller mistænkte ulovlige aktiviteter (herunder betalingssvig), sikkerhed eller tekniske problemer, eller (d) beskytte mod skade på rettigheder, ejendom eller sikkerhed i Mighty Travels / Mighty Media, dets brugere eller offentligheden, som krævet eller tilladt ved lov.

Forretningsoverførsler: I forbindelse med enhver omorganisering, omstrukturering, fusion eller salg eller anden overførsel af aktiver overfører vi oplysninger, herunder personlige oplysninger, forudsat at den modtagende part accepterer at respektere dine personlige oplysninger på en måde, der er i overensstemmelse med vores privatliv Udmelding.

Dine valg


E-mail og tekstmeddelelser. Hvis du ikke længere ønsker at modtage visse meddelelser fra os via e-mail eller sms, skal du afmelde via linket i hver e-mail.

Du kan anmode om at opdatere eller slette alle oplysninger om dig og dine betalingsoplysninger.

Vi kan afvise anmodninger, der er urimelige eller ikke krævet i loven, herunder dem, der ville være ekstremt upraktiske, kan kræve uforholdsmæssig teknisk indsats eller kunne udsætte os for operationelle risici såsom falske retssager.

Sikkerhed


Vi bruger rimelige administrative, logiske, fysiske og ledelsesmæssige forholdsregler for at beskytte dine personlige oplysninger mod tab, tyveri og uautoriseret adgang, brug og ændring. Disse foranstaltninger er designet til at give et sikkerhedsniveau, der passer til risikoen ved behandling af dine personlige oplysninger. Desværre kan ingen garantier garanteres 100% sikkerhed. Derfor kan vi ikke garantere sikkerheden for dine personlige oplysninger.

Ændringer i denne fortrolighedserklæring


Vi opdaterer denne fortrolighedserklæring fra tid til anden som svar på ændrede juridiske, lovgivningsmæssige eller operationelle krav. Vi vil give besked om sådanne ændringer (inklusive når de træder i kraft) i overensstemmelse med lovgivningen. Din fortsatte brug af Mighty Travels / Mighty Media-tjenesten, når sådanne opdateringer træder i kraft, udgør en anerkendelse og (hvis relevant) accept af disse ændringer. Hvis du ikke ønsker at anerkende eller acceptere opdateringer til denne fortrolighedserklæring, kan du annullere din brug af Mighty Travels / Mighty Media-tjenesten.

California Consumer Privacy Act (CCPA) Privacy Notice


Denne beskyttelse af personlige oplysninger gælder for forbrugere i Californien og supplerer erklæringen om beskyttelse af personlige oplysninger.

Personlige oplysninger, vi indsamler


Vi indsamler oplysninger, der identificerer, relaterer til, beskriver, med rimelighed er i stand til at blive forbundet med eller med rimelighed kan forbindes, direkte eller indirekte, med en bestemt forbruger eller husholdning ("CCPA personlige oplysninger"). Vi har samlet følgende kategorier af CCPA-personlige oplysninger fra forbrugere inden for de sidste tolv (12) måneder:

Identifikatorer: "Identifikatorer" dækker en bred vifte af oplysninger, herunder ting som navn, e-mail-adresse, postadresse, telefonnummer og IP-adresse. Vi indsamler nogle CCPA personlige oplysninger, der falder inden for denne kategori. For abonnenter har vi f.eks. En e-mail-adresse, betalingsoplysninger (som et kreditkort). Vi samler IP-adresser, når du opretter forbindelse til vores service online. Disse slags identifikatorer er forbundet til din konto. Der er også identifikatorer, som vi bruger til formål som reklame (nulstilbare enhedsidentifikatorer, tredjeparts reklamebak på vores websted), som vi ikke forbinder med din konto, men som kan bruges til at nå dig med salgsfremmende meddelelser på andre websteder og applikationer.

Karakteristika for beskyttede klassifikationer i henhold til Californien eller føderal lov: Dette dækker en bred vifte af information som race, køn, ægteskabelig status, blandt andre beskyttede klasser. Vi indsamler ikke disse oplysninger, når du registrerer en service.

Kommerciel information: Dette inkluderer information om produkter eller tjenester, der betragtes, erhvervet eller købt.

Internet- eller anden elektronisk netværksaktivitetsinformation: Vores tjenester indsamler CCPA-personlige oplysninger i denne kategori, ligesom dine interaktioner med vores service.

Geolocationdata: Vi indsamler IP-adresser, hvorfra vi kan bestemme din generelle placering. Vi læser dog ingen GPS-sensoroplysninger.

Konklusioner: Vi har en anbefalingstjeneste, der analyserer din klikstrøm og søgninger for at give et bedre udvalg af 'anbefalede tilbud'.


Brug af CCPA personlige oplysninger


Vi bruger kategorier af CCPA personlige oplysninger for at give dig vores tjenester:

Vi bruger personlige oplysninger til at levere, analysere, administrere, forbedre og personalisere vores tjenester og markedsføringsindsats, til at behandle din registrering, dine ordrer og dine betalinger og til at kommunikere med dig om disse og andre emner.

For eksempel bruger vi sådanne oplysninger til at bestemme din generelle geografiske placering, levere lokaliseret indhold, give dig tilpassede og personaliserede anbefalinger;
forebygge, opdage og undersøge potentielt forbudte eller ulovlige aktiviteter, herunder svig, og for at håndhæve vores vilkår (som f.eks. bestemmelse af, om der er mulighed for gratis prøveperiode);
kommunikere med dig angående vores service, så vi kan sende dig nyheder om Mighty Media, detaljer om nye funktioner, særlige tilbud, salgsfremmende meddelelser, forbrugerundersøgelser og for at hjælpe dig med operationelle anmodninger som f.eks. anmodninger om nulstilling af adgangskode. Denne kommunikation kan ske ved forskellige metoder, såsom e-mail eller SMS.

Kilder til CCPA personlige oplysninger


Du (forbrugeren), når du giver os CCPA personlige oplysninger direkte, og når vi indsamler dem automatisk baseret på dine interaktioner med os;

Andre kilder: Internetudbydere (ISP'er), der bruges af medlemmer til at få adgang til vores tjenester gennem offentlige databaser, der knytter IP-adresser til ISP'er.


Dine rettigheder i henhold til CCPA


Du har ret til at vide: hvilke kategorier og specifikke CCPA-personlige oplysninger der er blevet indsamlet om dig; kategorierne af kilder, hvorfra CCPA-personlige oplysninger indsamles; vores forretningsmæssige eller kommercielle formål til indsamling, brug eller videregivelse af CCPA personlige oplysninger; kategorierne af tredjepart, som vi deler CCPA-personlige oplysninger med; kategorierne af CCPA personlige oplysninger, vi har afsløret om dig til et forretningsformål. Vi sælger ikke personlige oplysninger.

Du har ret til at modtage en kopi af de specifikke CCPA personlige oplysninger, vi har indsamlet om dig.

Du har ret til at slette dine CCPA personlige oplysninger, med undtagelse af CCPA.

Vi diskriminerer ikke dig på baggrund af din udøvelse af dine CCPA-rettigheder.