Hoteldealwaarschuwingen met Mighty Travels Premium

Geschreven en gepubliceerd 25 oktober 2020 See this post in English

Als u op zoek bent naar een website die u zal helpen bij het vinden van de beste vlucht- en hoteldeals over de hele wereld Mighty Travels Premium heeft u gedekt! Blijf elke dag op de hoogte van de laatste vlucht- en hoteldeals. Met beperkte bestemmingsopties deze zomer vanwege de reisbeperkingen, kan Mighty Travels Premium u helpen uw vakantie stressvrij te plannen. Begin te reizen zoals je altijd al hebt gedroomd met een abonnement op Mighty Travels Premium. Je ook een maand gratis toegang krijgen tot Mighty Travels Premium.


Hotel Deal Alerts with Mighty Travels Premium

Mighty Travels Premium Hotel Deal Alerts


Nadat u zich hebt geabonneerd op Mighty Travels Premium en vind de best mogelijke deal voor uw vlucht, u uw hotel doorzoeken. U hoteldeals exclusief doorzoeken voor Mighty Travels-abonnees door verschillende categorieën. Mighty Travels Premium geeft u de mogelijkheid om hoteldeals te zoeken op naam van onroerend goed, bestemming, sterren die het hotel biedt en u zelfs in uw prijsklasse.


Hotel Deal Alerts with Mighty Travels Premium

U uw meldingen instellen om meer te ontvangen dan alleen vluchtaanbiedingen. Nadat u zich hebt geabonneerd op Mighty Travels Premium, ga naar het tabblad 'Hotels'. Hier u zich abonneren op hoteldeals op een bepaalde locatie. U zich bijvoorbeeld abonneren op hoteldeals in New York en op de hoogte worden gesteld elke keer dat er een goed hotel op die locatie is! Mighty Travels Premium stuurt u één e-mail per dag met de beste hoteldeals die overeenkomen met uw abonnement! Als u een bepaalde stad uit uw abonnement wilt verwijderen, u naar het tabblad 'Melding' gaan en helemaal naar de bodem scrollen waar u de lijst vindt van alle hotels waarop u bent geabonneerd. Om je af te melden druk je gewoon op het selectievakje onder de naam van de stad!


Als u de service wilt instellen en fouttarieven wilt vinden, moet u naar Mighty Travels Premium en klik op Aanmelden voor de gratis proefperiode van 30 dagen. Daarna u zich abonneren op $ 7.99 per maand, of als u kiest voor ons jaarabonnement - slechts $ 4.81 per maand