Promoția World of Hyatt Bonus Journeys

Scris și publicat 11 septembrie 2020 See this post in English

În urma știrilor și actualizărilor din jurul pandemiei COVID-19, multe companii aeriene și hoteluri au fost nevoite să suspende sau să reducă operațiunile zilnice. Avem cele mai recente informații de la companii aeriene și hoteluri din întreaga lume. Pe măsură ce pandemia a început să încetinească, hotelurile au început să ofere promoții pentru a crește interesul. Hyatt a anunțat următoarea sa promoție globală numită Bonus Journeys, o versiune actualizată (spre bine) a promoției Bonus Journeys în curs!

World of Hyatt Bonus Journeys Promotion

World of Hyatt Bonus Journeys Promotion


World of Hyatt lansează o altă promoție profitabilă la nivel mondial numită Bonus Journeys. Este cu siguranță una dintre cele mai bune promoții pe care le-am văzut de la Hyatt și o modalitate excelentă de a câștiga puncte suplimentare! Promoția va fi disponibilă doar pentru o perioadă limitată de timp, pentru sejururile cuprinse între 1 octombrie 2020 și 4 ianuarie 2021. Actuala promoție Bonus Journeys a World of Hyatt a oferit puncte triple începând cu cel de-al doilea sejur, totuși cu această nouă ofertă veți să puteți câștiga puncte bonus la prima dvs. ședere. În mod similar cu promovarea anterioară a călătoriei bonus, membrii pot câștiga trei puncte, în timp ce posesorii cardurilor de credit World of Hyatt pot câștiga puncte de patru ori!

World of Hyatt Bonus Journeys Promotion

Rețineți că înregistrarea pentru această promoție va începe la 1 octombrie 2020 și vă puteți înscrie până la 30 noiembrie 2020. De asemenea, promoția Bonus Journeys va fi valabilă pentru sejururile cuprinse între 1 octombrie 2020 și 4 ianuarie 2021. Hyatt adaugă o altă actualizare excelentă și face mai ușor pentru membrii să-și câștige statutul de elită prin promovare! Pentru fiecare noapte de elită câștigată în timpul promoției Bonus Journeys, membrii vor câștiga o noapte de elită către statut în 2021!

Valorificați World Of Hyatt Points și obțineți până la 25% înapoi


World of Hyatt a anunțat detaliile actualizate ale promoției de reducere a răscumpărării populare. Toți membrii World of Hyatt vor primi 15% din punctele pe care le folosesc pentru sejururi de noapte gratuite. De asemenea, membrii care dețin carduri de credit Hyatt și World of Hyatt vor primi 10% suplimentar pentru premiile răscumpărate în perioada promoțională. Această ofertă va fi acum disponibilă până pe 4 ianuarie 2021. Hyatt a prelungit și data de înregistrare a promoției până la 1 decembrie 2020. Vă puteți înregistra aici.