Selecteer de vertrekdatum van uw vlucht met Mighty Travels Premium

Geschreven en gepubliceerd 20 september 2020 See this post in English

Als u op zoek bent naar een website waarmee u de beste vlucht- en hoteldeals over de hele wereld kunt vinden Mighty Travels Premium heeft u gedekt! Blijf elke dag op de hoogte van de laatste vlucht- en hoteldeals. Met beperkte bestemmingsopties deze zomer vanwege de reisbeperkingen, kan Mighty Travels Premium u helpen uw vakantie stressvrij te plannen. Begin met reizen zoals je altijd al hebt gedroomd met een abonnement op Mighty Travels Premium.

Pre-Select Your Flight Departure Date with Mighty Travels Premium

How to Pre-Select Your Flight Departure Date with Mighty Travels Premium


Het abonnement op Mighty Travels Premium is een geweldige bron voor iedereen die van reizen houdt, of u nu een frequent flyer bent of een informele toerist. Elke bestemming die u in gedachten heeft, wij hebben de beste optie voor u. Mis de beste prijzen op de markt niet en abonneer u nu. Na inschrijving kom je op een gebruiksvriendelijk dashboard. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om uw droomvakantie te laten uitkomen!

Pre-Select Your Flight Departure Date with Mighty Travels Premium

U kunt uw zoekopdracht volledig aanpassen aan al uw mogelijke behoeften, van reisklasse, prijs, vertrekgebied en zelfs kilometerprogramma. Met een abonnement op Mighty Travels Premium, hebt u ook toegang tot de Mistake-tarieven. U kunt nu ook uw vertrekmaand vooraf selecteren voordat u gaat zoeken. Ga gewoon naar uw ‘Vluchten’-dashboard en selecteer ‘Reizen met vertrekdatums in’ en kies de maand waarin u wilt reizen! Geniet van deze nieuwe voordelen, abonneer u op Mighty Travels Premium en bespaar tijd bij het plannen van uw volgende reis!

Om de service in te stellen en verkeerde tarieven en de beste vliegtickets en hoteldeals te vinden, moet u naar Mighty Travels Premium en klik op Aanmelden voor de gratis proefperiode van 30 dagen. Daarna kunt u zich abonneren voor $ 7,99 per maand of, als u kiest voor ons jaarabonnement - slechts $ 4,81 per maand