IHG Double Points cu fiecare promoție de ședere

Scris și publicat 15 septembrie 2020 See this post in English

În urma știrilor și actualizărilor din jurul pandemiei COVID-19, multe companii aeriene și hoteluri au fost nevoite să suspende sau să reducă operațiunile zilnice. Avem cele mai recente informații de la companii aeriene și hoteluri din întreaga lume. Pe măsură ce pandemia a început să încetinească, hotelurile au început să ofere promoții pentru a crește interesul. IHG Rewards Club tocmai a anunțat o nouă promoție globală începând din octombrie!

IHG Double Points With Every Stay Promotion

IHG Double Points With Every Stay Promotion


IHG Rewards Club a anunțat ultima sa promoție globală care va fi disponibilă pentru o perioadă limitată de timp. Membrii pot câștiga puncte duble nelimitate pentru sejururi între 1 octombrie și 15 decembrie 2020. În comparație cu alte promoții în curs, această promoție de puncte duble de la IHG este bună de utilizat dacă intenționați deja un sejur. Cu toate acestea, această promoție poate fi foarte profitabilă pentru deținătorii de carduri afiliați de la Chase, deoarece aceștia pot câștiga 10.000 de puncte bonus pentru prima lor ședere. De asemenea, nu există o limită a numărului de puncte bonus pe care le puteți câștiga, ceea ce poate fi destul de bun.

De la oficial site-ul web:
Indiferent dacă plecați de acasă pentru o călătorie de lucru sau de călătorie, dublați-vă punctele cu FIECARE ședere începând cu 1 octombrie. Înregistrați-vă acum și rămâneți de la 1 octombrie până la 15 decembrie 2020 pentru a începe să câștigați suplimentar la orice IHG® Hotel & Resort.

IHG Double Points With Every Stay Promotion

Detalii despre promoție:

  • Pentru a participa la promoție, trebuie să fii membru IHG Rewards Club

  • Trebuie să vă înregistrați pentru promoție și să rezervați înainte de 15 decembrie 2020

  • Toate sejururile de calificare între 1 octombrie 2020 și 15 decembrie 2020 după înregistrarea la promoție vor primi puncte duble

  • Nu există o limită pentru numărul total de puncte pe care le puteți obține în timpul promoției

  • Pentru membrii cardului care utilizează un card de credit IHG Rewards Club de la Chase, vor fi acordate 10.000 de puncte bonus suplimentare la primul dvs. sejur calificat în perioada promoțională la orice hotel și stațiune IHG din întreaga lume.

  • Vă puteți înscrie la promoție aici