IHG dubbele punten bij elke verblijfspromotie

Geschreven en gepubliceerd 15 september 2020 See this post in English

Naar aanleiding van het nieuws en updates rond de COVID-19-pandemie werden veel luchtvaartmaatschappijen en hotels gedwongen hun dagelijkse activiteiten op te schorten of te verminderen. We hebben de laatste informatie van luchtvaartmaatschappijen en hotels over de hele wereld. Toen de pandemie begon af te nemen, begonnen hotels promoties uit te brengen om de belangstelling te wekken. IHG Rewards Club heeft zojuist een gloednieuwe wereldwijde promotie aangekondigd die in oktober begint!

IHG Double Points With Every Stay Promotion

IHG Double Points With Every Stay Promotion


IHG Rewards Club heeft haar nieuwste wereldwijde promotie aangekondigd die voor een beperkte tijd beschikbaar zal zijn. Leden kunnen onbeperkt dubbele punten verdienen voor verblijven tussen 1 oktober en 15 december 2020. In vergelijking met andere lopende promoties is deze promotie met dubbele punten van IHG handig om te gebruiken als u al een verblijf plant. Deze promotie kan echter zeer lucratief zijn voor aangesloten kaarthouders van Chase, aangezien ze 10.000 bonuspunten kunnen verdienen voor hun eerste verblijf. Er is ook geen limiet voor het aantal bonuspunten dat u kunt verdienen, wat best goed kan zijn.

Van de ambtenaar website:
Of u nu van huis gaat voor een zakenreis of een roadtrip, verdubbel uw punten met ELK verblijf vanaf 1 oktober. Registreer nu en blijf van 1 oktober tot en met 15 december 2020 om extra te verdienen bij elk IHG® Hotel & Resort.

IHG Double Points With Every Stay Promotion

Details van de actie:

  • Om deel te nemen aan de actie, moet u lid zijn van IHG Rewards Club

  • Je moet je registreren voor de actie en boeken voor 15 december 2020

  • Alle in aanmerking komende verblijven tussen 1 oktober 2020 en 15 december 2020 na registratie voor de promotie krijgen dubbele punten

  • Er is geen limiet aan het totale aantal punten dat u tijdens de promotie kunt behalen

  • Voor kaarthouders die een IHG Rewards Club-creditcard van Chase gebruiken, worden 10.000 extra bonuspunten toegekend op uw eerste kwalificerende verblijf tijdens de actieperiode bij elk IHG-hotel en -resort wereldwijd

  • You can register for the promotion here