Meldingen van de beste hoteldeals met Mighty Travels Premium

Geschreven en gepubliceerd 6 september 2020 See this post in English

Als u op zoek bent naar een website waarmee u de beste vlucht- en hoteldeals over de hele wereld kunt vinden Mighty Travels Premium heeft u gedekt! Blijf elke dag op de hoogte van de laatste vlucht- en hoteldeals. Je kunt ook een maand gratis toegang krijgen tot Mighty Travels Premium. Begin met reizen zoals je altijd al hebt gedroomd met een abonnement op Mighty Travels Premium. Met beperkte bestemmingsopties deze zomer vanwege de reisbeperkingen, kan Mighty Travels Premium u helpen uw vakantie stressvrij te plannen.

The Best Hotel Deals Notifications with Mighty Travels Premium

The Best Hotel Deals Notifications with Mighty Travels Premium


Een bonus van het gebruik van dit platform is dat je ook geweldige hoteldeals kunt vinden. Er zijn tal van hotelaanbiedingen voor minder dan $ 30 per nacht in steden over de hele wereld. Het enige dat u hoeft te doen, is u abonneren op Mighty Travels Premium en zoeken! U kunt uw zoekresultaten aanpassen zodat we u de goedkoopste aanbiedingen laten zien.

The Best Hotel Deals Notifications with Mighty Travels Premium

Nadat u zich op Mighty Travels Premium, ga naar het tabblad ‘Hotels’. Hier kunt u zich abonneren op hoteldeals op een bepaalde locatie. U kunt zich bijvoorbeeld abonneren op hoteldeals in New York en elke keer dat er een goed hotel op die locatie is, geïnformeerd worden! Mighty Travels Premium stuurt je één e-mail per dag met de beste hoteldeals die bij je abonnement passen! Als u een bepaalde stad uit uw abonnement wilt verwijderen, gaat u naar het tabblad ‘Melding’ en scrolt u helemaal naar beneden, waar u de lijst vindt met alle hotels waarop u ook bent geabonneerd. Om u uit te schrijven, drukt u gewoon op het selectievakje onder de naam van de stad. Met Mighty Travels Premium mis je nooit meer een goede deal voor een luxe hotel!

Om de service in te stellen en verkeerde tarieven en de beste vliegtickets en hoteldeals te vinden, moet u naar Mighty Travels Premium en klik op Aanmelden voor de gratis proefperiode van 30 dagen. Daarna kunt u zich abonneren voor $ 7,99 per maand of, als u kiest voor ons jaarabonnement - slechts $ 4,81 per maand