World Of Hyatt 500 de puncte bonus la hoteluri noi

Scris și publicat 4 august 2020 See this post in English

În urma știrilor și actualizărilor din jurul pandemiei COVID-19, multe companii aeriene și hoteluri au fost forțate să își suspende sau să reducă operațiunile zilnice. Avem cele mai recente informații de la companii aeriene și hoteluri din întreaga lume. Pe măsură ce pandemia a început să încetinească, hotelurile au început să ofere promoții pentru a crește interesul. Săptămâna trecută am văzut un noua promovare de la IHG Rewards Club care vizează noi membri. Acum, World of Hyatt a extins o promoție foarte profitabilă în timpul căreia membrii pot câștiga puncte suplimentare pentru sejururi la hoteluri noi selectate.

World Of Hyatt 500 Bonus Points At New Hotels

World Of Hyatt 500 Bonus Points At New Hotels


Hyatt a anunțat o promoție interesantă în care puteți câștiga 500 de puncte bonus pe noapte cu sejururi la hotel calificate la noile proprietăți Hyatt. Perioada promoțională este acum prelungită până la 31 decembrie 2020 și o puteți stiva cu alte promoții Hyatt, cum ar fi promoția Bonus Journeys, care este în prezent live. Aceasta este o modalitate excelentă de a câștiga câteva puncte Hyatt suplimentare dacă stați la una dintre proprietăți. Nu este nevoie să vă înregistrați pentru această promoție și, cel mai probabil, vor fi adăugate și mai multe destinații.

De la oficial site-ul web:
Nu a fost niciodată mai plăcut să vizitezi un hotel nou. Descoperiți locuri noi și răsplătiți-vă spiritul de aventură. În acest an puteți câștiga 500 de puncte bonus pentru nopțile calificate la noile hoteluri Hyatt din întreaga lume.

World Of Hyatt 500 Bonus Points At New Hotels

Unele dintre hotelurile Hyatt incluse în promoție:

  • Hyatt House Frankfurt Eschborn, Germania

  • Hyatt House Nashville, Tennessee, Statele Unite

  • Ambasador Chicago, Illinois, Statele Unite

  • Hyatt Zilara Cap Cana, Republica Dominicană

  • Hyatt Ziva Cap Cana, Republica Dominicană

  • Puteți găsi lista completă a hotelurilor participante aici


Promovarea World of Hyatt Bonus Journeys


World of Hyatt și-a lansat în iunie promoția globală de vară numită Bonus Journeys. Este cu siguranță una dintre cele mai bune promoții pe care le-am văzut de la Hyatt și o modalitate excelentă de a câștiga puncte suplimentare! Promoția va fi disponibilă doar pentru o perioadă limitată de timp, pentru sejururile cuprinse între 15 iunie și 15 septembrie 2020. În timpul promoției Bonus Journeys, membrii World of Hyatt pot câștiga puncte triple de la al doilea sejur. În plus, membrii Elite vor câștiga 2.500 de puncte bonus pentru prima lor ședere. Rețineți că pentru a participa la promoție va trebui să vă înregistrați în perioada 8 iunie - 31 august 2020. Vă puteți înregistra aici.