Marriott Bonvoy offentliggør statusudfordring

Skrevet og offentliggjort 28. august 2020 See this post in English

Marriott Bonvoy annoncerede netop en ny statuskamp med en udfordring for medlemmer med elite-status med nogle af de konkurrerende hotelmærker. Denne seneste statusudfordring er en fantastisk mulighed for dem med elitestatus i et rivaliserende hotellojalitetsprogram at bo hos Marriott og optjene et elite-niveau i Bonvoy-programmet meget hurtigere end normalt.

Marriott Bonvoy Announces Status Challenge

Marriott Bonvoy Announces Status Challenge


Marriott Bonvoy har lanceret en ny mulighed for medlemmer af Hilton Honors, World of Hyatt, Accor Live Limitless og IHG Rewards Club-programmer. I en begrænset periode er det kun medlemmer, der kan tilmelde sig en statusudfordring, der tilbyder instant Marriott Bonvoy Gold eller Platinum-fordele. Når de tilmeldte medlemmer får en gratis 90-dages statuskamp, ​​hvor de er nødt til at gennemføre udfordringen for at bevare status gennem februar 2022. For at bevare status, ud over de 90 dage, bliver medlemmer nødt til at bo 5 nætter for at beholde Guld, eller 15 nætter for at bevare Platinum-status.

For at få adgang til Marriott Bonvoy Elite status:

  • Medlemmer bliver nødt til det Tilmeld til statusudfordringen

  • Giv bevis på Elite-medlemskab i et andet loyalitetsprogram og ophold inden for de sidste 12 måneder


Fra embedsmanden internet side:
Få hurtig sporadgang til Marriott Bonvoy Elite-status. Du bliver inviteret til at opleve Marriott Bonvoy Elite-status hurtigere end nogensinde. Alt hvad du skal gøre er at vise bevis for dit Elite-medlemskab i et andet loyalitetsprogram og et ophold inden for de sidste 12 måneder for at blive opgraderet. Bliv derefter et reduceret antal nætter inden for 90 dage for at bevare din nye status indtil februar 2022.

Marriott Bonvoy Announces Status Challenge

Sådan matches programmerne:

  • Accor Live Limitless - Guldmedlemmer matches med Marriott Bonvoy Gold, mens Platinum- og Diamond-medlemmer får Platinum.

  • Hilton Honors - Guld- og diamantmedlemmer matches med Marriott Bonvoy Platinum

  • World of Hyatt - Explorist-medlemmer matches med Marriott Bonvoy Gold, mens Globalist får Platinum

  • IHG Rewards Club - Platinum og Spire Elite medlemmer matches med Marriott Bonvoy Platinum