Air France - KLM Flying Blue Cumpărați mile 100% bonus

Scris și publicat 28 iulie 2020 See this post in English

În urma știrilor și actualizărilor din jurul pandemiei COVID-19, multe companii aeriene au fost nevoite să suspende sau să reducă operațiunile zilnice. Avem cele mai recente informații de la companii aeriene și hoteluri din întreaga lume. Am văzut mai întâi aproape toate companiile aeriene reducând zborurile sau oprind complet toate serviciile în martie. Pe măsură ce pandemia a început să încetinească, companiile aeriene au început încet să își reconstruiască programele, să scoată promoții și, cel mai important, să zboare din nou. Multe companii aeriene au ieșit cu niște promoții profitabile pentru pasagerii lor pentru a crește interesul. Air France tocmai a anunțat o nouă ofertă de a cumpăra mile de 100%, ceea ce este o ofertă excelentă. Cel mai bun din toate, această ofertă va fi disponibilă până la sfârșitul anului! Acum ar putea fi momentul să ne aprovizionăm cu câteva mile albastre zburătoare.

Air France – KLM Flying Blue Buy Miles 100% Bonus

Air France - KLM Flying Blue Buy Miles Bonus


Programul Flying Blue al companiei Air France-KLM a anunțat o nouă ofertă pe kilometri cumpărați. Membrii programului pot achiziționa mile cu un bonus de 100%, iar promoția va dura până la sfârșitul anului 2020. Până acum, aceasta este una dintre cele mai bune oferte oferite de Flying Blue pentru pasagerii săi. Bonusurile anterioare pentru mile achiziționate au fost de aproximativ 60-75%, deci acesta este momentul perfect pentru a cumpăra câteva mile suplimentare. Membrii Elite Flying Blue pot achiziționa până la 100.000 și alții 75.000 de mile înainte de bonus. Prețul unei mile este de 1,38 euro sau 1,61 cenți (USD) pe milă.

Air France – KLM Flying Blue Buy Miles 100% Bonus

Detalii despre promoție:

  • Membrii Elite pot achiziționa un număr nelimitat de mile. Cu toate acestea, în perioada promoțională, membrii elitei pot primi un bonus maxim de 100.000 de mile, în timp ce membrii Explorer pot primi un bonus de maxim 75.000 de mile.

  • Mile bonus vor fi recompensate pentru tranzacțiile efectuate în perioada 27 iulie - 31 decembrie 2020 și vor fi adăugate în cont odată ce tranzacția este finalizată

  • Milele sunt vândute în unități de 2.000 de mile

  • Puteți achiziționa Air France - KLM Flying Blue Miles aici