Air France - KLM Flying Blue Miles kopen 100% bonus

Geschreven en gepubliceerd 28 juli 2020 See this post in English

Naar aanleiding van het nieuws en updates rond de COVID-19-pandemie werden veel luchtvaartmaatschappijen gedwongen hun dagelijkse activiteiten op te schorten of te verminderen. We hebben de laatste informatie van luchtvaartmaatschappijen en hotels over de hele wereld. We zagen voor het eerst bijna alle luchtvaartmaatschappijen bezuinigen op vluchten of alle vluchten volledig stopzetten in maart. Toen de pandemie begon te vertragen, begonnen luchtvaartmaatschappijen langzaamaan hun schema's opnieuw op te bouwen, promoties uit te brengen en vooral - weer te vliegen. Veel luchtvaartmaatschappijen kwamen met enkele lucratieve aanbiedingen voor hun passagiers om de belangstelling te wekken. Air France heeft zojuist een nieuw aanbod aangekondigd om miles voor 100% te kopen, wat een geweldig aanbod is. Het beste van alles is dat deze aanbieding tot het einde van het jaar beschikbaar is! Dit is misschien het moment om wat Flying Blue Miles in te slaan.

Air France – KLM Flying Blue Buy Miles 100% Bonus

Air France - KLM Flying Blue Buy Miles Bonus


Het Flying Blue-programma van Air France-KLM heeft een gloednieuw aanbod op gekochte mijlen aangekondigd. Leden van het programma kunnen mijlen kopen met een bonus van 100% en de actie loopt tot eind 2020. Tot dusver is dit een van de beste aanbiedingen die Flying Blue zijn passagiers heeft geboden. Eerdere bonussen op gekochte miles lagen rond de 60-75%, dus dit is het perfecte moment om wat extra miles te kopen. Elite Flying Blue-leden kunnen tot 100.000 mijlen kopen en anderen 75.000 mijlen vóór de bonus. De prijs van een mijl is 1,38 euro of 1,61 cent (USD) per mijl.

Air France – KLM Flying Blue Buy Miles 100% Bonus

Details van de actie:

  • Elite-leden kunnen een onbeperkt aantal mijlen kopen. Tijdens de actieperiode kunnen elite-leden echter een maximale bonus van 100.000 Miles ontvangen, terwijl Explorer-leden een maximale bonus van 75.000 Miles kunnen ontvangen.

  • Bonusmijlen worden toegekend voor transacties die tussen 27 juli en 31 december 2020 zijn uitgevoerd en worden aan de account toegevoegd zodra de transactie is voltooid

  • Miles worden verkocht in eenheden van 2.000 Miles

  • U kunt Air France - KLM Flying Blue Miles kopen hier