Oferte Air Canada Big Summer Of Miles

Scris și publicat 21 iulie 2020 See this post in English

În urma noutăților și actualizărilor din jurul pandemiei COVID-19, multe companii aeriene au fost nevoite să își suspende sau să își reducă operațiunile zilnice. Avem cele mai recente informații de la companii aeriene și hoteluri din întreaga lume. Am văzut mai întâi aproape toate companiile aeriene care se întorceau pe zboruri sau opreau complet toate serviciile în martie. Pe măsură ce pandemia a început să încetinească, companiile aeriene au început încet să-și reconstruiască programele, promovând promoții și, cel mai important - zbor din nou. Air Canada a anunțat două promoții interesante de vânzare de mile care au durat doar o perioadă scurtă de timp. Acum, Air Canada a anunțat o altă promoție profitabilă pentru pasagerii săi!

Air Canada Big Summer Of Miles Offers

Air Canada Aeroplan Big Summer Of Miles Offers


Air Canada s-a întors cu încă o promoție pentru pasagerii săi și este una bună! Aeroplan a anunțat ofertele Big Summer Miles, oferindu-le membrilor posibilitatea de a alege un bonus de până la 150% pentru milele câștigate la rezervările de zbor noi cu Air Canada sau o reducere de până la 40% la kilometraj atunci când valorifică mile pentru zborurile din rețeaua de rute Air Canada. Ambele oferte sunt valabile pentru rezervările efectuate în perioada 21 iulie - 4 august. Această promoție va fi valabilă pentru călătorii până la 30 septembrie 2020. Membrii care doresc să participe trebuie să se înscrie aici.

De la oficial site-ul web:
Alegerea ta! Câștigați mari sau economisiți mare pe toate zborurile Air Canada ™ din întreaga lume cu ofertele noastre mari de mile de vară de mai jos, când rezervați până la 4 august 2020 și călătoriți până pe 30 septembrie 2020. Grăbiți-vă, oferă sfârșitul 4 august 2020.

Air Canada Big Summer Of Miles Offers

Rezervați și câștigați:

  • 100% Bonus Aeroplan Miles vor fi acordate pentru achiziționarea tarifelor Economy Standard, Economy Flex, confort, Economy Latitude

  • 150% Bonus Mile Aeroplan vor fi acordate pentru achiziționarea tarifelor Premium Economy cele mai mici, Premium Economy flexibile, Premium Rouge, Business Class cele mai mici și Clasa de afaceri flexibile tarife

  • Această ofertă nu poate fi combinată cu nicio altă ofertă sau promoție


Răscumpărați și obțineți kilometri înapoi:

  • 30% mile aeroplan vor fi creditate înapoi la o recompensă de zbor eligibil rezervată într-o clasă economică

  • 35% Mile Aeroplan vor fi rambursate la o recompensă de zbor eligibilă rezervată într-o clasă Premium Economy

  • 40% Mile Aeroplan vor fi creditate înapoi la o recompensă de zbor eligibilă rezervată în clasa Business

  • Această ofertă nu poate fi combinată cu nicio altă ofertă sau promoție