Air Canada mérföldes nyár ajánlatok

Írva és közzétéve 2020. július 21. See this post in English

A COVID-19 járvány körüli hírek és frissítések nyomán sok légitársaság kénytelen volt felfüggeszteni vagy csökkenteni napi működését. Megvan a legfrissebb információk a légitársaságoktól és a szállodáktól a világ minden tájáról. Szinte az összes légitársaság márciusban látta, hogy visszaszorítja a járatokat, vagy teljesen leállítja az összes járatot. Amint a járvány lassulni kezdett, a légitársaságok lassan elkezdték felépíteni menetrendjüket, promóciókat szervezni, és ami a legfontosabb - újra repülni. Az Air Canada két érdekes mérföldes akciót hirdetett meg, amelyek csak rövid ideig tartottak. Az Air Canada most újabb jövedelmező promóciót hirdetett utasai számára!

Air Canada Big Summer Of Miles Offers

Air Canada Aeroplan Big Summer Of Miles Offers


Az Air Canada visszatér egy újabb promócióval az utasai számára, és ez jó! Az Aeroplan meghirdette a nagy nyári mérföldajánlatokat, így a tagok választhatnak akár 150% -os bónuszként az Air Canada új repülőjegy-foglalásakor szerzett mérföldekért, akár 40% -os futásteljesítmény-engedményig, amikor mérföldeket válthatnak be az Air Canada útvonalhálózaton keresztüli járatokra. Mindkét ajánlat érvényes a július 21. és augusztus 4. közötti foglalásokra. Ez az akció 2020. szeptember 30-ig érvényes az utazásokra. A részvételre vágyó tagoknak regisztrálniuk kell itt.

A tisztviselőtől weboldal:
A te döntésed! Nyerjen nagyot, vagy takarítson meg minden Air Canada ™ járatot világszerte az alábbi Nagy nyári mérföldajánlatok segítségével, amikor 2020. augusztus 4-ig foglal és 2020. szeptember 30-ig utazik. Siess, 2020. augusztus 4. végéig.

Air Canada Big Summer Of Miles Offers

Foglaljon és keressen:

  • 100% bónusz Aeroplan mérföld díjat kap a Economy Standard, Economy Flex, comfort, Economy Latitude viteldíjak megvásárlásához

  • 150% bónusz Aeroplan mérföld jut el a Premium Economy legalacsonyabb, a Premium Economy rugalmas, a Premium Rouge, a Business Class legalacsonyabb és az Business Class rugalmas viteldíjak vásárlásáért

  • Ez az ajánlat nem vonható össze más ajánlattal vagy promócióval


Megváltás és mérföldek visszakeresése:

  • Az Aeroplan mérföldek 30% -át visszafizetik egy Jogosult Repülési Jutalomra, amelyet Economy osztályban foglaltak le

  • Az Aeroplan Miles 35% -át egy Premium Economy osztályban lefoglalt Jogosult Repülési Jutalomra térítik vissza

  • Az Aeroplan mérföldek 40% -át visszavonják az üzleti osztályban lefoglalt Jogosult Repülési Jutalomra

  • Ez az ajánlat nem vonható össze más ajánlattal vagy promócióval