Maldive și Dubai primesc din nou vizitatorii

Scris și publicat 23 iunie 2020 See this post in English

În urma noutăților și actualizărilor din jurul pandemiei COVID-19, multe companii aeriene au fost nevoite să își suspende sau să își reducă operațiunile zilnice. Avem cele mai recente informații de la companii aeriene și hoteluri din întreaga lume. Am văzut pentru prima dată aproape toate companiile aeriene care se întorceau pe zboruri sau opreau complet toate serviciile în urmă cu trei luni. Pe măsură ce pandemia a început să încetinească companiile aeriene își construiesc încet programul, eliminând promoții și, cel mai important - zbor din nou. În primul rând, am văzut că Emirates reiau unele zboruri, iar acum guvernul Emiratelor Unite a anunțat că va permite din nou vizitatorilor străini în Dubai. Pe lângă faptul că Dubaiul își deschide porțile pentru vizitatori, președintele Maldive a anunțat că își vor deschide granițele și pentru pasagerii internaționali.

Maldives and Dubai Welcoming Visitors Again

Dubai Welcoming Visitors Again


Emiratele Arabe Unite au anunțat că, începând cu 7 iulie 2020, vor permite vizitatorilor străini să intre în Dubai. La sfârșitul lunii martie, EAU și-au închis frontierele pentru străini și au împământat tot traficul aerian. Odată cu încetinirea pandemiei, țara ușurează încet restricțiile, care includ restricții privind călătoriile internaționale. Toți turiștii vor fi obligați să prezinte un certificat negativ recent Covid-19 sau să fie supuși testelor pe aeroporturile din Dubai. Cei care dau rezultate pozitive vor fi obligați să se izoleze timp de 14 zile. O altă cerință pentru turiști va fi aplicația Covid-19 DXB și aceștia ar trebui să își înregistreze detaliile.

Maldives and Dubai Welcoming Visitors Again

Maldive care primesc pasageri internaționali


Maldivele își vor redeschide granițele pentru pasageri internaționali pe 15 iulie, a anunțat marți președintele națiunii insulare Ibrahim Mohamed Solih.

De la oficial anunţ:
Pe măsură ce Maldivele avansează după pandemia COVID, adaptându-se la un nou normal și pregătindu-se să repornească economia, frontiera internațională urmează să fie deschisă turiștilor la 15 iulie 2020. Ministerul Turismului, împreună cu industria turismului, se pregătesc pentru redeschiderea și primirea turiștilor.

Maldives and Dubai Welcoming Visitors Again

Ministerul turismului a anunțat un set de linii directoare cu privire la sosirile turistilor, care urmează să fie aplicate odată cu redeschiderea frontierelor. Conform ghidurilor de treizeci de zile, o viză gratuită la sosire va fi eliberată tuturor turiștilor cu o rezervare confirmată pentru un sejur la orice unitate turistică înregistrată din țară. Întreaga vacanță trebuie rezervată la o singură unitate, cu excepția aranjamentelor de tranzit. Interesant este că la sosire nu va exista o carantină obligatorie sau teste. Turiștii vor trebui să completeze doar un formular de declarație de sănătate.