Malediven en Dubai verwelkomen opnieuw bezoekers

Geschreven en gepubliceerd 23 juni 2020 See this post in English

Naar aanleiding van het nieuws en updates rond de COVID-19-pandemie werden veel luchtvaartmaatschappijen gedwongen hun dagelijkse activiteiten op te schorten of te verminderen. We hebben de laatste informatie van luchtvaartmaatschappijen en hotels over de hele wereld. We zagen drie maanden geleden voor het eerst bijna alle luchtvaartmaatschappijen bezuinigen op vluchten of alle diensten volledig stopzetten. Terwijl de pandemie begon te vertragen, bouwen luchtvaartmaatschappijen langzaam hun schema's weer op, brengen promoties uit en vooral - vliegen weer. Eerst zagen we dat Emirates een aantal vluchten hervatte, en nu heeft de regering van de VAE aangekondigd dat ze buitenlandse bezoekers weer naar Dubai zullen toelaten. Naast dat Dubai zijn deuren opende voor bezoekers, kondigde de president van de Malediven aan dat ze ook hun grenzen zullen openen voor internationale passagiers.

Maldives and Dubai Welcoming Visitors Again

Dubai Welcoming Visitors Again


De Verenigde Arabische Emiraten hebben aangekondigd dat ze vanaf 7 juli 2020 buitenlandse bezoekers naar Dubai zullen toelaten. Eind maart sloten de VAE hun grenzen voor buitenlanders en legden ze al het luchtverkeer aan de grond. Nu de pandemie vertraagt, versoepelt het land langzaam de beperkingen, waaronder beperkingen op internationale reizen. Alle toeristen moeten een recent negatief Covid-19-certificaat overleggen of testen op luchthavens in Dubai. Degenen die positief testen, zijn verplicht om 14 dagen te isoleren. Een andere vereiste voor toeristen is de Covid-19 DXB-app en ze moeten hun gegevens registreren.

Maldives and Dubai Welcoming Visitors Again

Maldiven verwelkomt internationale passagiers


De Malediven zullen op 15 juli hun grenzen heropenen voor internationale passagiers, maakte de president van het eiland Ibrahim Mohamed Solih dinsdag bekend.

Van de ambtenaar Aankondiging:
Terwijl de Malediven vooruitgaan na de COVID-pandemie, zich aanpassen aan een nieuw normaal en zich klaarmaken om de economie opnieuw op te starten, wordt op 15 juli 2020 de internationale grens voor toeristen geopend. Het ministerie van Toerisme bereidt zich samen met de toeristische sector voor op de heropening en verwelkoming van toeristen.

Maldives and Dubai Welcoming Visitors Again

Het ministerie van Toerisme kondigde een reeks richtlijnen aan met betrekking tot de aankomst van toeristen, die moeten worden toegepast zodra de grenzen heropend zijn. Volgens de richtlijnen van dertig dagen wordt een gratis visum bij aankomst afgegeven aan alle toeristen met een bevestigde boeking voor een verblijf bij een geregistreerde toeristische faciliteit in het land. De hele vakantie moet bij één faciliteit worden geboekt, met uitzondering van transitregelingen. Interessant is dat er bij aankomst geen verplichte quarantaine of tests zijn. Toeristen hoeven alleen een gezondheidsverklaring in te vullen.