Maldív-szigetek és Dubai ismét fogadja a látogatókat

Írva és közzétéve 2020. június 23. See this post in English

A COVID-19 járvány körüli hírek és frissítések nyomán sok légitársaság kénytelen volt felfüggeszteni vagy csökkenteni napi működését. Megvan a legfrissebb információk a légitársaságoktól és a szállodáktól a világ minden tájáról. Szinte az összes légitársaság három hónapja láttuk, hogy visszaszorítják a járatokat, vagy teljesen leállítják az összes járatot. Amint a járvány lassulni kezdett, a légitársaságok lassan felújítják menetrendjüket, promóciókat rendeznek, és ami a legfontosabb - újra repülnek. Először azt láttuk, hogy az Emirates újraindított néhány járatot, és most az Egyesült Arab Emírségek kormánya bejelentette, hogy ismét külföldi vendégeket engednek be Dubaiba. Amellett, hogy Dubai megnyitja kapuit a látogatók előtt, a Maldív-szigetek elnöke bejelentette, hogy megnyitják a határaikat a nemzetközi utasok előtt is.

Maldives and Dubai Welcoming Visitors Again

Dubai Welcoming Visitors Again


Az Egyesült Arab Emírségek bejelentette, hogy 2020. július 7-től külföldi vendégeket engednek be Dubaiba. Március végén az Egyesült Arab Emírségek bezárta határait a külföldiek előtt, és megalapozta az összes légi forgalmat. A pandémia lassításával az ország lassan enyhíti a korlátozásokat, amelyek magukban foglalják a nemzetközi utazások korlátozását is. Minden turistának be kell mutatnia egy friss Covid-19 negatív bizonyítványt, vagy át kell esnie a dubaji repülőtereken. Akik pozitív eredményt mutatnak, 14 napig kötelesek lesznek izolálni. Egy másik követelmény a turisták számára a Covid-19 DXB alkalmazás lesz, és regisztrálniuk kell adataikat.

Maldives and Dubai Welcoming Visitors Again

A Maldív-szigetek üdvözli a nemzetközi utasokat


A Maldív-szigetek július 15-én újból megnyitja határait a nemzetközi utasok előtt - jelentette be kedden Ibrahim Mohamed Solih, a szigetország elnöke.

A tisztviselőtől közlemény:
Mivel a Maldív-szigetek a COVID-járvány után halad előre, alkalmazkodva egy új normális helyzethez és felkészülve a gazdaság újraindítására, 2020. július 15-én meg kell nyitni a nemzetközi határt a turisták előtt. A Turisztikai Minisztérium az idegenforgalmi ágazattal közösen készül a turisták újbóli megnyitása és fogadása.

Maldives and Dubai Welcoming Visitors Again

A turisztikai minisztérium iránymutatásokat hirdetett meg a turisták érkezésére vonatkozóan, amelyeket a határok újbóli megnyitásakor kell alkalmazni. A harminc napos irányelvek szerint ingyenes érkezési vízumot adnak ki minden turistának, aki visszaigazolt foglalást foglal az ország bármely bejegyzett turisztikai létesítményében való tartózkodáshoz. A teljes nyaralást egyetlen létesítményben kell lefoglalni, kivéve a tranzitszervezéseket. Érdekes módon érkezéskor nem lesz kötelező karantén vagy teszt. A turistáknak csak egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteniük.