Internationale destinationer, der genåbner turister

Skrevet og offentliggjort 26. juni 2020 See this post in English

Efter nyhederne og opdateringerne omkring COVID-19-pandemien blev mange flyselskaber tvunget til at stoppe eller reducere deres daglige drift, og lande blev tvunget til at indføre rejsebegrænsninger. Efterhånden som pandemien aftager rundt i verden, er mange lande begyndt at lette grænsebegrænsninger og genåbne for internationale turister.

International Destinations Reopening to Tourists

Europe


Den Europæiske Union og Schengen-landene har langsomt lettet de interne rejsebegrænsninger, når den første bølge af COVID-19 var forbi. Målet med EU var at genåbne rejsen inden for Schengen inden udgangen af ​​juni og for resten af ​​verden i juli. EU-lande blev enige om en liste over lande, hvis indbyggere er velkomne til at besøge. Denne liste vil blive evalueret hver anden uge ifølge Rådet for EU. I øjeblikket kan borgere i Algeriet, Australien, Canada, Georgien, Japan, Marokko, New Zealand, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunesien, Uruguay og Kina komme ind. Imidlertid er lande, der oplevede en stigning i antallet af infektioner, fjernet fra listen som Montenegro, Serbien og USA.

Østrig


Østrig åbnede først sine grænser for Tyskland, Liechtenstein, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Tjekkiet og Ungarn den 4. juni. Den 16. juni tillod Østrig alle EU-beboere undtagen Storbritannien, Sverige og Portugal at komme ind. Besøgende fra de godkendte EU-lande kan besøge Østrig uden karantæne eller test. I øjeblikket kan de fleste EU-lande rejse til Østrig uden begrænsninger. Passagerer fra Storbritannien, Sverige, Bulgarien, Rumænien og Portugal er forpligtet til at fremvise en lægeattest eller selvisolere. Passagerer fra Gütersloh i Tyskland har brug for en negativ PCR-test for at rejse til Østrig på grund af nylige stigninger i COVID-19 tilfælde. Flyvninger fra Beograd, Sarajevo og Bukarest er blevet annulleret efter nylige stigninger i antallet af infektioner på Balkan.
Borgere, der er uden for Schengenområdet, har forbud mod at rejse ind i Østrig med fly. Sæsonarbejdere i landbrugs-, skovbrugs- og turistsektoren og borgere, der har visum D, er dog undtaget fra dette forbud.

International Destinations Reopening to Tourists

Kroatien


Kroatien tillader ikke ikke-EU-borgere at komme ind før mindst 1. juli. Den 1. juni 2020 åbnede Kroatien igen for turister ved kun at tillade besøgende fra lande inden for Den Europæiske Union. Kroatien kræver i øjeblikket ikke en negativ test for at komme ind i landet. Efter nylige stigninger i COVID-19-sager på Balkan har Kroatien indført karantæne for passagerer fra Nordmakedonien, Serbien, Kosovo og Bosnien. Grænser med EU, Storbritannien, Schweiz, Norge, Lichtenstein, Andorra, San Marino, Monaco og Holy See forbliver åbne uden nogen rejsebegrænsninger.
Passagerer uden for EU og Schengen-området kan rejse ind i landet af forretnings-, undersøgelses- og turismemæssige årsager, hvis de leverer den krævede dokumentation. Det vil være nødvendigt at præsentere en PCR-test, der ikke er ældre end 48 timer ved ankomsten. Passagerer, der ikke præsenterer en negativ PCR-test, er forpligtet til at karantæne i 14 dage og re-test på egen regning. Passagerer i transit kan rejse gennem Republikken Kroatien, forudsat at det er muligt at komme ind eller transit gennem nabolandet. For at forkorte grænsekontrol tilrådes det, at alle passagerer udfylder en online formular, som du kan finde her.

International Destinations Reopening to Tourists

Cypern


Hoteller på Cypern begyndte at genåbne den 1. juni, mens internationale flyrejser genstartede 9. juni. Cypern begyndte at tillade rejser fra visse europæiske lande, herunder Østrig, Danmark, Tyskland, Grækenland og Schweiz uden negativ test krævet. Regeringen oprettede tre lister baseret på den epidemiologiske situation, der forklarer, hvilke betingelser der skal opfyldes. Du kan finde listerne her.

 • Liste A


Dette er lande, der betragtes som lavrisiko, og der kræves ingen negativ test eller karantæne for passagerer, der kommer fra disse destinationer. Listen opdateres regelmæssigt. I øjeblikket er passagerer fra Østrig, Tyskland, Danmark, Grækenland, Estland, Irland, Letland, Litauen, Malta, Ungarn, Polen, Slovakiet, Slovenien, Finland, Schweiz, Island, Lichenstein, Norge, Japan, Canada, New Zealand og Sydkorea kan indtaste Cypern uden begrænsninger.

 • Liste B


Passagerer, der kommer fra disse lande, skal teste negativt for virussen senest 72 timer før deres ankomst. I øjeblikket består listerne af Belgien, Bulgarien, Frankrig, Spanien, Italien, Kroatien, Holland, Tjekkiet, Andorra, Monaco, Vatikanstaten, San Marino, Algeriet, Australien, Georgien, Marokko, Rwanda, Thailand, Tunesien, Uruguay, Kina.

 • Liste C


Alle lande, der ikke er opført i kategori A eller B, hører under kategori C. For passagerer fra lande i denne kategori er angivelse slet ikke tilladt med undtagelse af indbyggere i Cypern.

Interessant nok har Cypern sagt, at landet vil dække alle omkostninger for rejsende, hvis de tester positivt for coronavirus, mens de besøger.

International Destinations Reopening to Tourists

Grækenland


Grækenland åbnede for besøgende fra EU, Kina, Japan, Israel, New Zealand og flere andre lande, der har deres koronavirusudbrud under kontrol. Indtil videre kræves der ingen karantæneperiode, men tilfældig test i lufthavnen er mulig. I begyndelsen af ​​juli lukkede Grækenland sine grænser for passagerer fra Serbien på grund af stigningen i infektioner.

International Destinations Reopening to Tourists

Frankrig


Frankrig ophævede restriktioner for rejsende fra EU den 15. juni og krævede ikke længere at have et internationalt rejsecertifikat eller en karantæneperiode. Frankrig meddelte, at det ville kræve indgående passagerer fra 16 lande at gennemgå obligatorisk test i lufthavnen.

Passagerer fra disse lande bliver bedt om at tage en COVID-19-test i lufthavnen:

 • Algeriet

 • Bahrain

 • Brasilien

 • Indien

 • Israel

 • Kuwait

 • Madagaskar

 • Panama

 • Peru

 • Qatar

 • Serbien

 • Sydafrika

 • Kalkun

 • Oman

 • Forenede Arabiske Emirater

 • Forenede Stater


International Destinations Reopening to Tourists

Island


Island lukkede aldrig sine grænser for rejsende fra EU, men der kræves en 14-dages karantæne ved ankomsten. Den 15. juni begyndte landet at lade EU-rejsende tage en gratis COVID-19-test for at undgå karantæne. Fra den 1. juli vil COVID-19-testen ikke længere være gratis, i stedet skal passagererne betale omkring $ 100.

International Destinations Reopening to Tourists

Montenegro


Passagerer kan rejse til Montenegro uden karantæne, så længe de ankommer fra lande med en overførselshastighed på under 25 pr. 100.000 indbyggere. De opdaterer denne liste dagligt, og du kan finde den her. Passagerer fra Albanien, Bosnien-Hercegovina, Kosovo, Tyrkiet, Israel, Polen, Rumænien, Italien og Ukraine er forpligtet til at præsentere en negativ PCR-test ved ankomsten. Franske, britiske og spanske passagerer bliver nødt til at isolere sig ved ankomsten.

International Destinations Reopening to Tourists

Malta


Malta genåbner først for turisme den 1. juli og giver besøgende fra mere end 20 nationer adgang til landet uden en isolationsperiode. De lande, der er tilladt i den første bølge af genåbningen, inkluderer Tyskland, Østrig, Cypern, Schweiz, Island, Slovakiet, Norge, Danmark, Ungarn, Finland, Irland, Litauen, Letland, Estland, Luxembourg, Tjekkiet, Italien, Frankrig, Spanien , Polen, Grækenland og Kroatien.

I anden fase af genåbningen byder Malta velkommen til turister fra hele verden fra 15. juli 2020.

International Destinations Reopening to Tourists

Fransk Polynesien


Fransk Polynesien åbner igen for internationale ankomster fra 15. juli 2020. Der er heller ikke noget krav om selvisolering. Passagerer bliver bedt om at tage en COVID-19-test 72 timer før afrejse og vise en negativ test ved ankomsten.

International Destinations Reopening to Tourists

Spanien


Spanien åbnede sine grænser for medlemmer af EU's Schengen-zone og Det Forenede Kongerige den 21. juni. Passagerer fra andre lande, der ikke er Schengen-lande, får adgang til landet uden forpligtelse til selvkarantæne fra 1. juli.

International Destinations Reopening to Tourists

Det Forenede Kongerige


Storbritannien lukkede aldrig sine grænser for internationale rejser. Imidlertid implementerede de 8. juni en regel, der kræver, at besøgende sættes i karantæne i 14 dage med undtagelse af dem, der rejser fra Irland, Kanaløerne eller Isle of Man. Den 10. juli meddelte regeringen, at passagerer, der kommer fra lavrisikolande som Tyskland og Frankrig, ikke længere er forpligtet til karantæne. Britiske turister, der er på ferie i Spanien, skal isoleres i to uger efter deres hjemkomst efter en stigning i infektioner i tre spanske regioner.

International Destinations Reopening to Tourists

Kalkun


Tyrkiet har åbnet sin grænse for udenlandske rejsende bortset fra landegrænsen til Iran.

Asien


Sydkorea, Kina og andre forbliver lukket for international rejse, og der er i øjeblikket ingen fastlagt dato eller en plan for genåbning. Nogle lande har imidlertid bebudet genåbningsplaner.

Sri Lanka


Sri Lanka vil genåbne sine grænser for udenlandske turister fra 1. august 2020. Passagerer fra alle lande er velkomne, men strenge regler vil blive implementeret. Passagerer skal bære et negativt testresultat taget højst 72 timer før ankomst. Alle passagerer bliver pålagt at tage en ekstra test ved ankomst, der vil være gratis., Og en anden test 4-5 dage efter deres ophold. Udenlandske passagerer er heller ikke tilladt i offentlig transport. Passagerer kan kun bo i regeringsgodkendt bolig og skal tilbringe mindst fem dage i landet.

International Destinations Reopening to Tourists

Bali


Den indenlandske turisme på Bali genoptages den 9. juli 2020. Hvis den lokale transmission er lav, åbner Bali sine grænser for udenlandske turister i oktober ifølge Bali-regeringen.

International Destinations Reopening to Tourists

Dubai


De Forenede Arabiske Emirater har meddelt, at de fra og med 7. juli 2020 vil tillade udenlandske besøgende at komme ind i Dubai. Alle turister bliver forpligtet til at fremlægge et nyligt Covid-19 negativt certifikat eller gennemgå test i Dubai lufthavne. Dem, der tester positivt, er forpligtet til at isolere i 14 dage. Et andet krav til turister vil være Covid-19 DXB-appen, og de skal registrere deres detaljer.

International Destinations Reopening to Tourists

Maldiverne


Maldiverne åbner sine grænser igen for internationale passagerer den 15. juli. Tredive dage udstedes et gratis visum ved ankomst til alle turister med en bekræftet reservation for ophold på ethvert registreret turistfacilitet i landet. Hele ferien skal bookes på en enkelt facilitet undtagen transitarrangementer. Der er ingen obligatorisk karantæne eller test ved ankomsten. Turister skal kun udfylde en sundhedserklæring.

International Destinations Reopening to Tourists

Caribien


Caribien åbner igen for turister fra midten af ​​juni og juli.

Aruba


Aruba annoncerede den officielle genåbning af grænserne for international rejse for forskellige lande mellem 15. juni og 10. juli 2020. Passagerer fra Canada, Europa og resten af ​​Caribien får adgang til efter 1. juli, og amerikanske rejsende kan komme ind efter 10. juli. Hvis du overvejer at besøge Aruba, skal du have et negativt testresultat taget højst 72 timer før deres besøg, eller modtage en test ved ankomst med et gebyr.

International Destinations Reopening to Tourists

Bahamas


Bahamas åbner officielt igen for turisme den 1. juli 2020 for turister fra hele verden. Hvis rejsende ikke har været udsat for virussen eller har vist nogen symptomer, får de adgang uden karantæneperiode. Passagerer skal udfylde en online elektronisk sundhedserklæringsformular og medbringe en negativ test, der ikke er ældre end 10 dage.

International Destinations Reopening to Tourists

Bermuda


Bermuda begynder at acceptere internationale ankomster den 1. juli. Passagerer skal have taget en negativ COVID-19-test højst 72 timer før afgang, sundhedsforsikring og bære ansigtsmasker i flyet og i lufthavnen. Når de er ankommet, skal de besøgende tage en ny COVID-19 test og isolere, indtil de modtager resultaterne.

International Destinations Reopening to Tourists

Jamaica


Jamaica genåbnet for internationale turister den 15. juni. Alle ankomne passagerer til Jamaica skal have en rejsetilladelse inden check-in for en flyrejse til Jamaica, som du kan finde her.

International Destinations Reopening to Tourists
Hawaii


I marts indførte Hawaii obligatorisk 14 karantæne for alle passagerer, der ankom uden for staten. Denne regel forbliver på plads indtil den 1. august 2020, hvor karantæneperioden ikke længere er påkrævet. I stedet skal der gives et negativt testresultat taget højst 72 timer før ankomst.

International Destinations Reopening to Tourists

Alaska


Passagerer, der rejser til Alaska, har flere forskellige muligheder. Hvis de ønsker at undgå karantæne, skal passagererne give et negativt testresultat, der ikke er taget mere end 72 timer før ankomst. Passagerer kan også tage en test ved deres ankomst, men en karantæne vil være på plads, indtil de får testresultater. Hvis passagererne ikke har en negativ test, er en 14-dages karantæne obligatorisk. Der kræves en opfølgningstest 7-14 dage efter opholdet.

International Destinations Reopening to Tourists

De Forenede Stater


USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har besøgt Brasilien, Kina, Iran, Schengenområdet, Irland eller Det Forenede Kongerige inden for de sidste 14 dage.
Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der har passeret gennem eller har været i et af de lande, der har begrænset adgang de sidste 14 dage, kan stadig komme ind i USA, men skal ankomme til en af ​​følgende lufthavne: Atlanta (ATL), Boston (BOS) , Chicago (ORD), Dallas, (DFW), Detroit (DTW), Honolulu (HNL), Los Angeles (LAX), Miami (MIA), New York (JFK eller EWR), San Francisco (SFO), Seattle (SEA ) og Washington (IAD).

Familiemedlemmer til amerikanske statsborgere og fastboende og visse andre begrænsede kategorier af visumindehavere (FN-medarbejdere og diplomater) kan rejse ind i USA. Den 22. juni begrænsede en præsidentens bekendtgørelse dog adgang til visse indvandrervisum. Den begrænsede adgang gælder ansøgere til H-1B, H-2B, L-1, J-1 ansøgere, der deltager i praktikant, praktikant, lærer, lejrrådgiver eller sommer- og rejseprogrammer, og eventuelle ægtefæller eller børn til omfattede ansøgere, der ansøger til H-4, L-2 eller J-2 visa. Der er nogle undtagelser for medicinsk arbejdere og embedsmænd.

Du kan finde alle oplysninger om visumrestriktioner her.

International Destinations Reopening to Tourists

Brasilien


Brasilien har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere undtagen visse visumindehavere. Borgere, beboere, regeringsansatte og deres familiemedlemmer, nærmeste familiemedlemmer af borgere, diplomater, rejsende med tilladelse fra regeringen, rejsende med et nationalt migrationsregister eller rejsende i transit, der ikke forlader lufthavnens internationale område, er undtaget fra begrænsningerne.

Udlændinge af enhver nationalitet kan rejse ind i Brasilien, hvis de har et midlertidigt visum til et af følgende formål:

 • Forskning, undervisning eller akademisk udvidelse;

 • Undersøgelse

 • Arbejde

 • At foretage en investering

 • Familieforening

 • Kunstneriske eller sportsaktiviteter med en tidsbegrænset kontrakt


International Destinations Reopening to Tourists

Mexico


Mexico har ingen adgangsbegrænsninger, men rejsende, der ankommer fra lande, der er berørt af COVID-19, vil blive testet og sat i karantæne, hvis det er nødvendigt. Landegrænsen mellem Mexico og USA er blevet lukket for ikke-væsentlig trafik.

International Destinations Reopening to Tourists