Companiile aeriene rulează promoțiile de mile

Scris și publicat 8 mai 2020 See this post in English

În urma noutăților și actualizărilor din jurul pandemiei COVID-19, multe companii aeriene au fost nevoite să își suspende sau să își reducă operațiunile zilnice. Avem cele mai recente informații de la companii aeriene și hoteluri din întreaga lume. Din fericire, lucrurile se întorc încet la normal și companiile aeriene încep să difuzeze din nou promoțiile de pliante dese!

American Airlines Buy and Gift Miles Promotion


American Airlines a anunțat o nouă ofertă de a cumpăra mile AAdvantage cu bonus. Pentru o perioadă limitată de timp, veți putea cumpăra mile AAdvantage cu un bonus de până la 67%. Această ofertă va fi disponibilă numai până la 31 mai 2020. Rețineți că există o limită pentru numărul de mile pe care le puteți cumpăra. Membrii pot cumpăra până la 150.000 de mile pe an calendaristic. De asemenea, contul care primește sau achiziționează mile trebuie să fi fost deschis de minimum 30 de zile. Puteți accesa American Airlines și puteți achiziționa mile AAdvantage aici!

Airlines Are Rolling Out Miles Promotions

British Airways Cumpărați și promovați mile cadou


În mod similar cu American Airlines, British Airways a anunțat o nouă promoție Avios pentru toți membrii Executive Club. Pentru o perioadă limitată de timp, veți putea obține Avios în vânzare pentru bonusuri cuprinse între 50% și 75%. Cu toate acestea, această ofertă va fi disponibilă pentru o perioadă foarte scurtă de timp, până pe 18 mai 2020, deci dacă sunteți pe piața pentru Avios acum este momentul să cumpărați ceva! Pe durata promoției, limita inițială de 100.000 Avios pe an va fi modificată la 200.000 înainte de bonus. Puteți accesa British Airways și puteți cumpăra Avios aici.

De la British Airways oficial pagină:
Toată lumea merită ceva de așteptat cu nerăbdare. Vrem să ne asigurăm că veți fi gata să intrați imediat în următoarea dvs. aventură atunci când este momentul potrivit, așa că oferim 50% Avios în plus atunci când cumpărați sau cadou Avios înainte de 18 mai 2020.

Airlines Are Rolling Out Miles Promotions

Compania Air Canada Cumpără Miles


Probabil cea mai valoroasă vânzare în curs este cea care vine de la Air Canada. Aceasta este și prima vânzare de mile de la programul Aeroplan al Air Canada. Aeroplan va vinde primele 10 milioane de mile cu un bonus de 115%, următoarele 100 de milioane de mile cu 90%, iar după aceasta cu 65%, deci dacă sunteți pe piață pentru câteva mile ieftine, ar trebui să vă grăbiți înainte ca acestea să se vândă. Prețul unei mile va începe de la 1 cent! Această promoție va fi disponibilă în perioada 7 mai 2020 și 13 mai 2020, deci pentru o perioadă limitată de timp. Rețineți că pe achiziție înainte de bonus puteți cumpăra până la 250.000 de mile. Există, de asemenea, o limită anuală de 500.000 de mile. Accesați Air Canada și cumpărați mile Aeroplan aici!

Airlines Are Rolling Out Miles Promotions