Luchtvaartmaatschappijen introduceren Miles-promoties

Geschreven en gepubliceerd 8 mei 2020 See this post in English

Naar aanleiding van het nieuws en updates rond de COVID-19-pandemie werden veel luchtvaartmaatschappijen gedwongen hun dagelijkse activiteiten op te schorten of te verminderen. We hebben de laatste informatie van luchtvaartmaatschappijen en hotels over de hele wereld. Gelukkig worden de zaken langzaamaan weer normaal en beginnen luchtvaartmaatschappijen weer frequent flyer-promoties uit te rollen!

American Airlines Buy and Gift Miles Promotion


American Airlines heeft een nieuw aanbod aangekondigd om AAdvantage-miles met een bonus te kopen. Voor een beperkte tijd kunt u AAdvantage-miles kopen met een bonus tot 67%. Deze aanbieding is geldig tot en met 31 mei 2020. Houd er rekening mee dat er een limiet is voor het aantal mijlen dat u kunt kopen. Leden kunnen tot 240.000 mijlen per kalenderjaar kopen. Het account dat de mijlen ontvangt of koopt, moet minimaal 30 dagen open zijn geweest. U krijgt toegang tot American Airlines en koopt uw ​​AAdvantage-miles hier!

Airlines Are Rolling Out Miles Promotions

Promotie van British Airways voor het kopen en schenken van Miles


Net als bij American Airlines kondigde British Airways een nieuwe Avios-promotie aan voor alle Executive Club-leden. Voor een beperkte tijd kun je Avios in de uitverkoop krijgen voor tussen de 50% en 75% bonus. Deze aanbieding is echter voor een zeer korte tijd beschikbaar, tot 18 mei 2020, dus als je op de markt bent voor Avios, is dit het moment om er een paar te kopen! Voor de duur van de promotie wordt de oorspronkelijke limiet van 100.000 Avios per jaar gewijzigd in 200.000 vóór de bonus. U hebt toegang tot British Airways en kunt Avios kopen hier.

Van de officiële British Airways bladzijde:
Iedereen verdient iets om naar uit te kijken. We willen ervoor zorgen dat je klaar bent om meteen in je volgende avontuur te stappen wanneer de tijd rijp is, daarom bieden we 50% extra Avios aan wanneer je Avios koopt of cadeau doet vóór 18 mei 2020.

Airlines Are Rolling Out Miles Promotions

Air Canada Koop Miles-actie


Waarschijnlijk is de meest waardevolle lopende verkoop die van Air Canada. Dit is ook de eerste verkoop van mijlen uit het Aeroplan-programma van Air Canada. Aeroplan verkoopt de eerste 10 miljoen mijlen met een bonus van 115%, de volgende 100 miljoen mijlen met 90% en daarna met 65%, dus als u op de markt bent voor een paar goedkope mijlen, moet u zich haasten voordat ze uitverkocht zijn. De prijs van een mijl begint al vanaf 1 cent! Deze actie is beschikbaar tussen 7 mei 2020 en 13 mei 2020, dus voor een beperkte tijd. Houd er rekening mee dat u per aankoop vóór de bonus tot wel 250.000 mijlen kunt kopen. Er is ook een jaarlijkse limiet van 500.000 mijlen. U krijgt toegang tot Air Canada en koopt uw ​​Aeroplan-miles hier!

Airlines Are Rolling Out Miles Promotions