Hotel loyalitetsprogrammer Opdateringer og udvidelser

Skrevet og offentliggjort 10. april 2020 See this post in English

Den 30. januar erklærede Verdenssundhedsorganisationen coronavirus en nødsituation af folkesundhed af international bekymring. Med Wuhan-coronavirus-udbruddet tager lande over hele verden forholdsregler for at minimere risikoen. Bare et par uger senere erklærede Verdenssundhedsorganisationen en pandemi. Efter nyheden blev mange flyselskaber tvunget til at stoppe eller reducere deres daglige drift. Vi har de nyeste oplysninger fra flyselskaber over hele verden. Du kan se, hvordan du får en refusion eller omlægger din flyrejse her. Ligesom flyselskaber verden over lider hoteller en lignende skæbne med et drastisk tilbagegang i kunder.

Hotel Loyalty Programs Updates and Extensions


Hotel Loyalty Programs Updates and Extensions


For at gøre denne ikke-rejseperiode lettere for rejsende, har hotelkæder opdateret deres ændringer og afbestillingsregler på grund af COVID-19-pandemien. De fleste af de store hotelkæder tilbyder gebyrfrie ændringer eller aflysninger for eksisterende hotelbookinger i en bestemt periode. Du kan finde ud af, hvordan du ændrer eller annullerer din reservation her. Mange hotelkæder udvider og gør det lettere for dig at beholde eller optjene din elitestatus.

Accor


Accor gør det lettere for dig at bevare din elite-status med loyalitetsprogrammet, hvis du er i Greater China-området. Desværre er dette endnu ikke en mulighed for medlemmer uden for disse regioner. Alle Accor Live ubegrænsede statuser, sølv, guld, platin og diamant, kan forlænges yderligere et år. Dette vil være gyldigt for medlemmer, der er bosiddende i Greater China. Dette gælder også for medlemmer fra Hong Kong, Macau og Taiwan. Hvis du bor i et af disse områder, kan du udvide din status indtil december 2021, uanset hvor mange kvalificerede nætter et medlem gennemfører i 2020. For medlemmer uden for disse regioner krediterer Accor 50% af de statusnætter og point, der kræves for at rekvalificere til dit nuværende statusniveau.


Best Western-hoteller


Best Western havde allerede en af ​​de bedste og mest fleksible annulleringspolitikker, så det kommer ikke som nogen overraskelse, at deres statusudvidelsespolitik er ens. Medlemmer af Best Western Rewards-programmet over hele kloden har mulighed for at opretholde deres nuværende status indtil 31. januar 2022, uanset deres fremtidige ophold. Også alle medlemmer, der blev nedgraderet i slutningen af ​​2019, har mulighed for at få deres tidligere status genoprettet. Dette sker automatisk, og der er ikke behov for handling.

Fra embedsmanden bekendtgørelser:
Hvis du er en Best Western Rewards® program elitestatusmedlem beskytter vi din nuværende status indtil 31. januar 2022 uden behov for at opfylde de nødvendige årlige opholdskvalifikationer. Vi forstår, at dine rejser muligvis er blevet afbrudt af COVID-19 uden din skyld. Du er vores loyale kunde, og vi sætter pris på din forretning.


Hoteller i Hyatt


Tilsvarende med Best Western har Hyatt også en af ​​de bedre udvidelsespolitikker med hensyn til niveaustatus, World of Hyatt vil udvide status og alle certifikater med et år. Alle medlemmer får deres elitestatusudløb forlænget gennem den 28. februar 2022, uanset hvor mange nætter de indsamlede i år. Dette kræver ingen handling fra din side, Hyatt opdaterer det automatisk. Som en ekstra bonus vil alle belønninger, der var ved at udløbe mellem marts og slutningen af ​​december 2020, blive forlænget indtil 31. december 2021. Hyatt har også standset udløbet af World of Hyatt-point til 31. december 2020. Dette vil være gyldigt for medlemmer over hele verden.

Fra embedsmanden bekendtgørelser:
Vi lytter nøje til vores World of Hyatt-medlemmer og bruger feedback til løbende at evaluere måder at bøje programmet på. For at fremme pleje og give medlemmerne en ting mindre at bekymre sig om i løbet af denne utroligt udfordrende tid, vil fordelene ved World of Hyatt blive udvidet.
IHG Hoteller


Alle medlemmer af IHG Rewards Club har nu lavere krav for at optjene elite-status. Også medlemmer, der er bosiddende i det kinesiske fastland, Hong Kong, Macau og Taiwan, vil få deres nuværende medlemskab forlænget indtil 31. december 2021. IHG fraviger også pointudløb indtil 31. december 2020.


Choice-hoteller


Indtil videre har Choice ikke offentliggjort nogen officielle meddelelser om niveaustatusudvidelser. De meddelte dog, at point, der er udløbet, er blevet udvidet til slutningen af ​​maj 2020.
Hoteller i Marriott


Marriott Bonvoy udvider medlemsstatus med et år. De vil også give afkald på pointudløb og udvide Suite Night og Free Night Awards gennem 2021.

Fra embedsmanden bekendtgørelser:
Som svar på skiftende markedsforhold er Marriott International forpligtet til at sikre, at vores kunder oplever fleksibilitet i disse udfordrende tider.
Hoteller i Hilton


Hilton Honors udvider elite-status for medlemmer med status, der udløber den 31. marts 2020, til den 31. marts 2021. Medlemmer, der har status, der udløber den 31. marts 2021, vil få deres status udvidet til den 31. marts 2022. Dette er en af ​​de hidtil bedste udvidelsespolitikker. Derudover er pointudløb pause indtil 31. december 2020.
Radisson-hoteller


Alle medlemmer, der har en nuværende elite-status, udvides til februar 2022. Desuden er enhver kommende pointudløb blevet forlænget til slutningen af ​​august.
Shangri la


Medlemmer over hele verden i Shangri-La Golden cirkel vil få deres elitestatus forlænget indtil 31. december 2021.Wyndham hoteller


Wyndham Rewards elitestatus for medlemmer i Storkines-Kina og Sydøstasien-Stillehavsregionerne vil blive forlænget indtil udgangen af ​​2021. Også udløb af point vil blive sat på pause for point, der planlægges at udløbe mellem nu og 31. maj 2020, for alle medlemmer.