Radisson Blu Addis Abeba recensie

Geschreven en gepubliceerd 14 november 2019 See this post in English

Het Radisson Blu Addis Abeba ligt op slechts een steenworp afstand van het Hilton Addis maar gezien de vreemde looppaden en het verraderlijke verkeer en de staat van trottoirs, kan het 20 minuten duren om er te komen. Ik verbleef een paar keer in het Radisson Blu Addis Abeba (mijn oude recensie) en vond het erg solide. Ik was benieuwd of er iets was veranderd.

Inchecken was niet bepaald vriendelijk maar erg snel en de agent had geen probleem om me om 10 uur een kamer te geven. Ik was er niet op voorbereid dat het zelfs zou werken en was een tijdje in de lobby van de uitstekende koffieshop To.Mo.Ca gebleven.

Radisson Blu Addis Abeba Review
Ik heb een kamer aan de achterkant van het gebouw. Er is inderdaad geen uitzicht, alleen een lelijke constructiezijde (het is schijnbaar zo geweest sinds ik een paar jaar geleden voor het eerst op bezoek was. De kamers zijn echter zeer goed geïsoleerd op geluid. Het internet is ook erg snel (20 Mbit) en de airconditioning werkt precies zoals het hoort - een beetje een zeldzaamheid bij 7.500 voet hoogte in Addis Abeba.

Ik dacht dat de kamer in perfecte staat was - super schoon en de badkamer bood een regendouche met een geweldige waterdruk.

Radisson Blu Addis Abeba Review

Radisson Blu Addis Abeba Review

Radisson Blu Addis Abeba Review
Naast de uitstekende koffieshop heeft het hotel een lobbybar en een restaurant. Ik had een voorgerecht, maar het was behoorlijk ellendig (hoewel het ook goedkoop was).

Er is ook een spa en een fitnessruimte. De sportschool is klein maar beschikt over alle benodigde (en moderne) apparatuur.

Ik vond het personeel deskundig en zeer professioneel (hoewel niet bepaald vriendelijk) bij de meeste interacties.

Het grootste nadeel van het Radisson Blu is dat er vrijwel geen openbare ruimtes zijn. Er is een kleine buitenruimte, maar deze is vaak vol sigarettenrook en krijgt 's ochtends maar ongeveer een uur zon. Addis heeft prachtig weer en als je aan de smog kunt ontsnappen, zou ik graag een tijdje buiten zijn.

Radisson Blu Addis Abeba Review
In totaal, dit hotel heeft uitstekend management, moderne kamers en geweldige voorzieningen plus geweldige koffie. Verwacht geen lekker eten en houd een volledig reisschema aan als je hier verblijft, want er is eigenlijk niets te doen in het hotel.