Hoe u uw Walgreens-pasfoto krijgt

Geschreven en gepubliceerd 20 augustus 2019 See this post in English

Veel drogisterijen en apotheken bieden het afdrukken van pasfoto's aan, zoals Walgreens, Rite-Aid en CVS. Drogisterijen zijn handig omdat ze de foto's meestal direct kunnen maken. Ze kunnen de foto's ook binnen een paar uur laten afdrukken en klaar hebben. Dergelijke opties kunnen u veel tijd besparen. Een extra bonus is dat Walgreens zoveel winkels over de hele VS heeft dat je waarschijnlijk geen tijd hoeft te wachten om een ​​foto te maken!

How to get your Walgreens passport photo


Getting your Walgreens passport photo


Walgreens-winkels in het hele land kunnen u helpen bij het maken en afdrukken van uw nieuwe pasfoto. Afspraak is niet nodig. De apotheek raadt aan om van tevoren uw plaatselijke winkel te bellen om er zeker van te zijn dat zij de service verlenen. Bepaalde Walgreens-locaties kunnen u mogelijk zelfs aanvragen voor uw paspoort verstrekken, hoewel zij de ingevulde aanvraag niet kunnen verwerken. In minder dan een uur kunnen mensen die een Walgreens bezoeken voor pasfoto's, hun aanvraag klaar hebben voor indiening. De prijs is $ 14,99.


Wat u moet weten voordat u uw pasfoto krijgt


U wordt geïnstrueerd om normale kleding te dragen, een bril af te zetten en hoofddeksels af te nemen. De enige uitzondering is als u om religieuze of medische redenen een hoed of hoofdbedekking draagt. In dat geval kunt u een ondertekende verklaring bij uw foto overleggen. U moet rechtstreeks naar de camera kijken. Iedereen die een paspoort aanvraagt, moet een foto overleggen. zelfs kinderen en zuigelingen. Als u eenmaal een paspoort heeft gekregen, heeft u geen nieuwe foto nodig als uw uiterlijk gedeeltelijk is veranderd. Als u bijvoorbeeld uw haar een nieuwe kleur hebt geverfd, een bril bent gaan dragen, een baard heeft gekregen of iets dat uw uiterlijk niet significant verandert.

Uitzonderingen op deze regel zijn onder meer mensen die een geslachtsverandering hebben doorgemaakt, die een aanzienlijke hoeveelheid zijn aangekomen of afgevallen, die uitgebreide gezichtschirurgie of trauma hebben ondergaan of die talloze of zeer opvallende tatoeages of piercings op het gezicht hebben gekregen.

Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken vereist twee exemplaren van dezelfde foto voor elke paspoortaanvraag. Ze vragen of foto's 2 x 2 inch groot zijn, in kleur. Foto's moeten worden gemaakt tegen een effen witte of gebroken witte achtergrond en op glanzend of mat fotopapier.

Als u uw Walgreens-pasfoto wilt krijgen, kunt u controleren of de lokale bij u in de buurt deze service biedt. Het is beschikbaar op de meeste van hun 7.750 locaties in de VS.
Controleren hier voor een locatie bij jou in de buurt!