Hogyan szerezheti meg Walgreens útlevélképét

Írva és közzétéve 2019. augusztus 20. See this post in English

Számos gyógyszertár és gyógyszertár kínál útlevélkép nyomtatást, például Walgreens, Rite-Aid és CVS. A gyógyszertárak kényelmesek, mivel általában azonnal elkészíthetik a fényképeket. Néhány órán belül kinyomtathatják és elkészíthetik a fényképeket is. Az ilyen opciók sok időt takaríthatnak meg Önnek. További bónusz, hogy a Walgreensnek annyi üzlete van az Egyesült Államokban, így valószínűleg nem lesz várakozási ideje a kép elkészítéséhez!

How to get your Walgreens passport photo


Getting your Walgreens passport photo


A Walgreens áruházak országszerte segíthetnek az új útlevélkép elkészítésében és kinyomtatásában. Nincs szükség kinevezésre. A gyógyszertár azt javasolja, hogy előzetesen hívja fel a helyi áruházat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ők nyújtják-e a szolgáltatást. Egyes Walgreens helyszínek még képesek lehetnek az útlevél iránti kérelmek benyújtására, bár nem tudják feldolgozni a kitöltött kérelmet. Kevesebb, mint egy óra múlva azok az emberek, akik útlevelekért látogatnak el egy Walgreens-re, elkészíthetik jelentkezéseiket. Az ár 14,99 dollár.


Mit kell tudni az útlevélkép megszerzése előtt


Azt az utasítást kapja, hogy viseljen normál ruhát, vegyen le szemüveget és fejfedőt. Az egyetlen kivétel, ha vallási vagy orvosi okokból kalapot vagy fejfedőt visel, ebben az esetben aláírt nyilatkozatot adhat a fényképéhez. Közvetlenül a kamerával kell szembenéznie. Mindenkinek, aki útlevelet igényel, fényképet kell benyújtania. még a gyerekek és a csecsemők is. Miután útlevelet adtak ki Önnek, nincs szüksége új fényképre, ha megjelenése részben megváltozott. Például, ha új színt festett a hajában, szemüveget kezdett viselni, szakáll nőtt vagy bármi, ami nem változtatja meg jelentősen a megjelenését.

Ez alól a szabály alól kivételt képeznek azok az emberek, akik nemi átmeneten mentek át, akik jelentős súlyt híztak vagy veszítettek, kiterjedt arcműtéten vagy traumán estek át, vagy számtalan vagy nagyon észrevehető arc tetoválást vagy piercinget kaptak.

Az Egyesült Államok Külügyminisztériuma minden útlevéligényléshez ugyanarról a fényképről két példányt igényel. Azt kérik, hogy a fényképek 2 x 2 hüvelyk méretűek, színesek legyenek. A fényképeket sima fehér vagy törtfehér háttéren, fényes vagy matt fotóminőségű papíron kell elkészíteni.

Ha meg szeretné szerezni a Walgreens útlevélképét, ellenőrizze, hogy a közeli helyi kínálja-e ezt a szolgáltatást. A legtöbb 7 750 helyszínen elérhető az Egyesült Államokban.
Jelölje be itt a közelben lévő helyért!