Sådan får du dit Walgreens pasfoto

Skrevet og offentliggjort 20. august 2019 See this post in English

Mange apoteker og apoteker tilbyder pasfototryk, såsom Walgreens, Rite-Aid og CVS. Apoteker er praktiske, da de normalt kan tage billederne med det samme. De kan også få fotos udskrevet og klar inden for få timer. Valgmuligheder som disse kan spare dig for meget tid. En ekstra bonus er, at Walgreens har så mange butikker rundt omkring i USA, at du sandsynligvis ikke har nogen ventetid på at få et billede taget!

How to get your Walgreens passport photo


Getting your Walgreens passport photo


Walgreens butikker over hele landet kan hjælpe dig med at tage og udskrive dit nye pasfoto. Ingen aftale er nødvendig. Apoteket anbefaler, at du ringer til din lokale butik på forhånd for at sikre dig, at de leverer tjenesten. Contain Walgreens placeringer kan endda være i stand til at give dig ansøgninger om dit pas, selvom de ikke vil kunne behandle den afsluttede ansøgning. På mindre end en time kan folk, der besøger en Walgreens for pasfotos, have deres ansøgninger klar til indsendelse. Prisen er $ 14.99.


Hvad du har brug for at vide, før du får dit pasfoto


Du bliver bedt om at bære normalt tøj, tage briller og hovedbeklædning af. Den eneste undtagelse er, hvis du bærer en hat eller hovedbeklædning af religiøse eller medicinske årsager, i hvilket tilfælde du kan afgive en underskrevet erklæring, der skal ledsage dit foto. Du bliver nødt til at se direkte på kameraet. Alle, der ansøger om et pas, skal levere et foto. selv børn og spædbørn. Når du først har fået et pas, har du ikke brug for et nyt foto, hvis dit udseende delvis er ændret. For eksempel, hvis du farvede dit hår i en ny farve, begyndte at bære briller, voksede et skæg eller noget, der ikke ændrer dit udseende væsentligt.

Undtagelser fra denne regel inkluderer personer, der har foretaget en kønsovergang, der har fået eller mistet en betydelig mængde vægt, som har gennemgået en omfattende ansigtskirurgi eller traume eller har modtaget adskillige eller meget mærkbare ansigts tatoveringer eller piercing.

Det amerikanske udenrigsministerium kræver to eksemplarer af det samme foto til hver pasansøgning. De beder om, at fotos skal være 2 x 2 tommer store, i farve. Fotos skal tages på en almindelig hvid eller off-white baggrund og på blank eller mat fotokvalitet papir.

Hvis du vil have dit Walgreens-pasfoto, kan du tjekke det lokale i nærheden, der tilbyder denne service. Det er tilgængeligt på de fleste af deres 7.750 placeringer overalt i USA.
Check here for a location near you!