Holiday Inn Zhengzhou recensie

Geschreven en gepubliceerd 31 mei 2019 See this post in English

Het Holiday Inn Zhengzhou deelt een compound met het Crowne Plaza Zhengzhou (het deelt ook de receptie), het Holiday Inn Express en het Sofitel. Alle gebouwen lijken betere tijden te hebben gekend en zijn gemakkelijk 30+ jaar oud. Ze gingen duidelijk omhoog vóór de huidige hotelboom in China. Deze 'mini-hotelstad' ligt tussen de twee stadscentra van Zhengzhou met de Mixc Mall in het westen en het nieuwe 'merengebied' in het oosten.

Ik had geluk en de dienstdoende manager checkte me om 01.00 uur in. Zijn Engels was niet slecht en ik kreeg een upgrade naar een suite met twee slaapkamers als IHG Platinum. Hoewel het gebouw er behoorlijk versleten uitzag, was de suite een paar jaar geleden gerenoveerd (helaas niet de badkamer).

Het kwam met twee slaapkamers en een complete keuken (hoewel geen keukengereedschap) en een enorme woonkamer. Indrukwekkend!Holiday Inn Zhengzhou Review

Holiday Inn Zhengzhou Review

Holiday Inn Zhengzhou ReviewHoliday Inn Zhengzhou Review

Holiday Inn Zhengzhou Review

De airconditioning was perfect - stille en altijd gekoelde kamers tot 70 graden zonder instellingen - heerlijk. Het internet was eindelijk aan de merkstandaard met 10 Mbit.

De bedden waren volkomen hard en zacht en het zou gewoon perfect zijn geweest, ware het niet dat er 's morgens vroeg tot' s avonds laat buiten klopte.

Een ander probleem was de nogal vreemde locatie - de lokale 'Didi'-chauffeurs zouden het nooit vinden - waardoor ik 10 minuten moest lopen voor de meeste pick-ups en drop-offs in de verstikkende hitte van mei.

Al met al was dit een goed verblijf - de kamer was bijna perfect, hoewel het hotel gewoon oud en versleten was en geen 'buzz-factor' had. De tarieven onder $ 50 voor een solide hotelketen waren echter indrukwekkend.