VPN-urile TOP de călătorie - StrongVPN, ExpressVPN și NordVPN Review

Scris și publicat 7 martie 2018 See this post in English
De ce ai nevoie de un VPN pentru călătorii?


Criptarea


Criptarea este un fenomen destul de recent pentru traficul pe Internet. Cu doar câțiva ani în urmă, traficul necriptat era o normă și FIECARE conectare Facebook sau Google a fost trimisă în text clar pe internet. Asta însemna că oricine din aceeași cafenea sau chiar zonă ar putea pur și simplu să filtreze traficul cu parole și să preia conturile dvs. Lucrurile s-au schimbat, iar lacătul HTTPS este acum norma, dar există încă o mulțime de trafic care se stinge necriptat, inclusiv:

  • interogări de server de nume

  • e-mailuri (dacă nu sunt trimise prin interfața web)


Un VPN de călătorie se ocupă de asta și construiește un tunel sigur de la computer la furnizorul dvs. de VPN. Traficul ar putea fi necriptat de acolo, dar furnizorul dvs. VPN are de obicei serverele sale într-un cartier sigur (sau așa se poate presupune).

Deblocați site-urile web


Multe țări / hoteluri / cafenele manipulează Internetul și vor strânge gama de servicii pe care le puteți accesa. Aceasta variază de la blocarea porturilor, blocarea domeniilor sau blocarea anumitor protocoale. Un VPN de călătorie rezolvă de obicei toate acestea atâta timp cât puteți crea o conexiune cu furnizorul dvs. VPN.

Nu pot folosi Tor?

The TOP travel VPNs – StrongVPN, ExpressVPN and NordVPN Review

Tor este un alternativă sigură și gratuită pentru browser dar este doar un browser (dacă nu schimbați setarea) și este de obicei foarte lent. De asemenea, Tor restricționează sever experiența de navigare din cauza setărilor sale puternice de securitate.

Ce să cauți într-un VPN?


Pentru mine, în cele din urmă se reduce la:

  • Standarde de securitate

  • Viteza de conectare și debit

  • Numărul de adrese IP (inclusiv diversitatea geografică)

  • Fiabilitate

  • Ușurință în utilizare

  • Preț


Recent am luat trei furnizori VPN de top pentru o rotire și i-am testat pe echipamente Apple (MacBook și iPhone).

StrongVPN


The TOP travel VPNs – StrongVPN, ExpressVPN and NordVPN Review

StrongVPN este un furnizor de VPN din SUA și este unul dintre cei mai vechi „copii din bloc”. Taxe StrongVPN 10 USD pe lună (abonament lunar) și și-a construit o reputație de furnizor sigur.

Cu toate acestea, atât Aplicația iPhone și aplicația Mac pe care le-am testat sunt destul de ciudate iar aplicației desktop pentru Mac îi place să se blocheze uneori. Aplicația pentru iPhone m-a înnebunit uneori cu servere mai rapide de comutare; A trebuit să rulez întreaga instalație din nou și din nou.

Gama de StrongVPN serverele sunt destul de limitate, dar aveți la dispoziție aproximativ 50 de servere din SUA pentru a vă conecta, majoritatea pe coasta de vest a SUA.

Majoritatea serverelor sunt destul de rapide și randamentele sunt ușor de 20 Mbit, chiar dacă susțineți descărcări ore întregi. Îmi place modul în care utilitarul de comutare server testează mai întâi un server înainte de a vă conecta. StrongVPN vă oferă trei opțiuni de protocoale de criptare pentru a alege (deși cred că majorității utilizatorilor nu le-ar păsa prea mult).

Planul pe care îl aveam (21 USD timp de 3 luni) permitea doar conexiuni pentru un dispozitiv și ar deconecta ultimul dispozitiv utilizat atunci când ați deschis o altă conexiune paralelă. Mi s-a părut enervant.

StrongVPN este minunat dacă trebuie doar să vă conectați UN SERVER RAPID în SUA pentru un plus de securitate. Cu toate acestea, lasă de dorit utilizabilitatea și confidențialitatea online. StrongVPN este mai puțin de ajutor în țările care blochează puternic serverele VPN, cum ar fi Iran, Arabia Saudită sau China.

Vă puteți înscrie la StrongVPN aici.

ExpressVPN


The TOP travel VPNs – StrongVPN, ExpressVPN and NordVPN Review

De curând am început să folosesc ExpressVPN și mi s-a părut o surpriză minunată. Taxe ExpressVPN 12,95 USD pe lună (month-to-month subscription) și is the cel mai scump în testele noastre.

Aplicațiile MacBook și iPhone sunt elegante, ușor de instalat și rareori se blochează. Există o mulțime de servere în întreaga lume la care să vă conectați, deși există prea puține servere disponibile în SUA. Majoritatea serverelor sunt rapide, deși unele sunt defecte.

The TOP travel VPNs – StrongVPN, ExpressVPN and NordVPN Review

cea mai bună caracteristică este testul de viteză puteți rula pe toate serverele din jurul dvs. și apoi alegeți ce servere vor funcționa cel mai bine pentru dvs. Acest lucru identifică, de asemenea, serverele care sunt defecte.

Nu am văzut încă nicio perioadă de nefuncționare și am găsit servicii și asistență pentru a fi extrem de fiabile.ExpressVPNPlanul permite cel puțin 3 conexiuni simultane (încă nu am încercat mai mult decât atât).

ExpressVPN este o soluție excelentă pentru obțineți o listă mare de servere și o interfață cu utilizatorul care vă bucură în fiecare zi. Pentru mine, este cea mai bună soluție generală.


Vă puteți înscrie pentru ExpressVPN aici.

NordVPN


The TOP travel VPNs – StrongVPN, ExpressVPN and NordVPN Review

NordVPN este condus de interesul neîncetat al fondatorului pentru confidențialitatea online. NordVPN are servere în toată lumea, inclusiv locații la distanță (citiți altele mai scumpe) în Albania. Lista totală de 3.200 de servere este impresionantă! Acest lucru vă va fi deosebit de util dacă conectați-vă dintr-o țară despre care se știe că blochează serverele VPN (cum ar fi Iranul, Arabia Saudită sau China).

The TOP travel VPNs – StrongVPN, ExpressVPN and NordVPN Review

VPN oferă, de asemenea, opțiuni pentru a vă direcționa traficul P2P, Use Onion over VPN (Tsau) sau VPN dublu.


The TOP travel VPNs – StrongVPN, ExpressVPN and NordVPN Review


Ceea ce în mod clar nu este NordVPNPunctul forte este interfața cu utilizatorul sau utilizabilitatea. Doar uitați-vă la această imagine de ecran din aplicația curentă pentru Mac:

The TOP travel VPNs – StrongVPN, ExpressVPN and NordVPN Review

De asemenea, NordVPN NU vă permite să selectați un oraș sau un server specific. Aceasta este o problemă dacă aveți nevoie de o anumită locație pentru a vă conecta (de exemplu, Facebook îi place să mă blocheze dacă mă conectez vreodată dintr-o locație nouă).

NordVPN permite până la șase dispozitive pentru a fi conectat în același timp și planul de la lună la lună vine la 11,95 USD pe lună.

Am simțit astaNordVPN este o soluție pro pentru multe cazuri de utilizare, mai ales dacă încercați să vă conectați dintr-o țară aflată în război cu libertatea internetului.

Vă puteți înscrie la NordVPN aici.

Notă: Acest articol conține linkurile noastre afiliate; dacă alegeți să vă înscrieți cu linkurile noastre, vă suntem recunoscători.