TOP-rejse-VPN'erne - StrongVPN, ExpressVPN og NordVPN Review

Skrevet og offentliggjort 7. marts 2018 See this post in English
Hvorfor har du brug for en VPN til rejser?


Kryptering


Kryptering er et ret nyt fænomen for internettrafik. For bare et par år siden var ukrypteret trafik normen, og HVER Facebook- eller Google-login blev sendt i almindelig tekst over Internettet. Det betød, at alle i samme kaffebar eller endda område simpelthen kunne filtrere for trafik med adgangskoder og overtage dine konti. Ting har ændret sig, og HTTPS-hængelåsen er nu normen, men der er stadig en masse trafik, der går ud krypteret, herunder:

  • navneserverforespørgsler

  • e-mails (medmindre de sendes via webgrænsefladen)


En rejse VPN tager sig af det og bygger en sikker tunnel fra din computer til din VPN-udbyder. Trafik kan være ukrypteret derfra, men din VPN-udbyder har normalt sine servere i et sikkert kvarter (eller sådan kan man antage).

Lås op for websteder


Mange lande / hoteller / kaffebarer manipulerer med Internettet og vil stramme udvalget af tjenester, du har adgang til. Dette spænder fra blokering af porte, blokering af domæner eller blokering af bestemte protokoller. En rejse VPN løser normalt alt dette så længe du kan oprette en forbindelse til din VPN-udbyder.

Kan jeg ikke bare bruge Tor?

The TOP travel VPNs – StrongVPN, ExpressVPN and NordVPN Review

Tor er en sikkert og gratis browseralternativ men det er bare en browser (medmindre du ændrer opsætningen) og er normalt meget langsomt. Tor begrænser også alvorlig browseroplevelsen på grund af dens stærke sikkerhedsindstillinger.

Hvad skal man se efter i en VPN?


For mig koger det i sidste ende til:

  • Sikkerhedsstandarder

  • Forbindelse og gennemstrømningshastighed

  • Antal IP'er (inkl. Geografisk mangfoldighed)

  • Pålidelighed

  • Brugervenlighed

  • Pris


Vi tog for nylig tre førende VPN-udbydere til et spin og testede dem på Apple-udstyr (MacBook og iPhone).

StrongVPN


The TOP travel VPNs – StrongVPN, ExpressVPN and NordVPN Review

StrongVPN er en amerikansk baseret VPN-udbyder og er en af ​​de ældste 'børn på blokken'. StrongVPN opkræver $ 10 pr. Måned (måned til måned abonnement) og har opbygget et ry som en sikker udbyder.

Imidlertid begge iPhone-appen og den Mac-app, vi testede, er ret klodsede og Mac-pc-appen kan lide at gå ned nogle gange. IPhone-appen gjorde mig nogle gange gal med hurtigere skift af servere; Jeg var nødt til at køre hele installationen igen og igen.

Rækken af StrongVPN servere er ret begrænsede, men du får cirka 50 amerikanske servere at oprette forbindelse til, hvoraf størstedelen er på den amerikanske vestkyst.

De fleste servere er ret hurtige, og gennemløb er let 20 Mbit, selvom du opretholder downloads i timevis. Jeg kan godt lide, hvordan serverskiftværktøjet tester en server først, før du opretter forbindelse. StrongVPN giver dig tre valg af krypteringsprotokoller at vælge imellem (selvom jeg føler, at de fleste brugere ikke bryr sig meget).

Den plan, jeg plejede at have ($ 21 i 3 måneder) tillod kun forbindelser til en enhed og ville afbryde den sidst anvendte enhed, når du åbnede en anden parallel forbindelse. Det fandt jeg irriterende.

StrongVPN er fantastisk, hvis du bare har brug for at oprette forbindelse til EN HURTIG SERVER i USA for ekstra sikkerhed. Det efterlader dog brugervenlighed og online privatliv at ønske. StrongVPN er mindre hjælp i lande, der stærkt blokerer VPN-servere, f.eks Iran, Saudi-Arabien eller Kina.

Du kan tilmelde dig StrongVPN her.

ExpressVPN


The TOP travel VPNs – StrongVPN, ExpressVPN and NordVPN Review

Jeg begyndte for nylig at bruge ExpressVPN og fandt det at være en vidunderlig overraskelse. ExpressVPN-afgifter $ 12,95 pr. Måned (month-to-month subscription) og is the dyreste i vores test.

MacBook- og iPhone-apps er slanke, nemme at installere og går sjældent sammen. Der er mange servere over hele verden at oprette forbindelse til, selvom der er alt for få servere tilgængelige i USA. De fleste servere er hurtige, selvom nogle er duds.

The TOP travel VPNs – StrongVPN, ExpressVPN and NordVPN Review

Det bedste funktion er hastighedstesten du kan køre på alle serverne omkring dig og derefter vælge, hvilke servere der fungerer bedst for dig. Dette identificerer også servere, der også er nede.

Jeg har ikke set nogen nedetid endnu og fundet service og support er meget pålidelig.ExpressVPNPlanen tillader mindst 3 samtidige forbindelser (jeg har endnu ikke prøvet mere end det).

ExpressVPN er en fantastisk løsning til få en stor liste over servere og en brugergrænseflade, der gør dig glad hver dag. For mig er det den bedste all-round løsning.


Du kan tilmelde dig ExpressVPN her.

NordVPN


The TOP travel VPNs – StrongVPN, ExpressVPN and NordVPN Review

NordVPN er drevet af grundlæggerens utrættelige interesse i online privatliv. NordVPN har servere over hele verden, herunder fjernplaceringer (læs dyrere) i Albanien. Den samlede liste over 3.200 servere er imponerende! Dette vil være særligt nyttigt, hvis du oprette forbindelse fra et land, der er kendt for at blokere VPN-servere (som Iran, Saudi-Arabien eller Kina).

The TOP travel VPNs – StrongVPN, ExpressVPN and NordVPN Review

VPN giver også muligheder feller at dirigere din trafik via P2P, Brug Onion over VPN (Teller) eller Dobbelt VPN.


The TOP travel VPNs – StrongVPN, ExpressVPN and NordVPN Review


Hvad der klart ikke er NordVPNForte er dets brugergrænseflade eller anvendelighed. Se bare på dette skærmbillede fra den aktuelle Mac-app:

The TOP travel VPNs – StrongVPN, ExpressVPN and NordVPN Review

NordVPN lader dig IKKE vælge en by eller en bestemt server. Dette er problemer, hvis du har brug for en bestemt placering for at logge ind (f.eks. Facebook kan lide at låse mig ud, hvis jeg nogensinde logger ind fra en ny placering).

NordVPN tillader op til seks enheder at være tilsluttet på samme tid og planen måned til måned kommer ind kl $ 11,95 pr. Måned.

Vi følte detNordVPN er en pro-løsning til mange brugssager, især hvis du prøver at oprette forbindelse fra et land, der er i krig med internetfriheden.

Du kan tilmelde dig NordVPN her.

Bemærk: Denne artikel indeholder vores tilknyttede links; hvis du vælger at tilmelde dig vores links, er vi taknemmelige.