Căutați prețuri pentru prieteni și familii Hyatt și promoțiile actuale Hyatt

Scris și publicat 14 octombrie 2016 See this post in English


Whatare Hyatt Friends and Family Rates?


Hyatt Tarifele pentru prieteni și familie există, dar, din păcate, pentru cei care nu au contacte în acest lanț hotelier, acestea tind să rămână foarte ascunse de masă. Noi am intrebat Hyatt Concierge despre această rată specială, care a răspuns că un cod trebuie să vi se dea de către un angajat:

The Search for Hyatt Friends and Family Rates and the current Hyatt promotions

În timp ce Hyatt Concierge ne-a anunțat, de asemenea, că codul este același pentru toți angajații (deci un cod generic, mai degrabă decât fiecare angajat care are propriul cod de distribuit), se pare că nimeni nu este dispus să îl dea publicului, așa cum putem Nu-l găsesc nicăieri! Acum acesta este un secret bine păstrat.

Cât pot economisi cu HyattFriends și Family Rates?


Dacă aveți norocul să cunoașteți un angajat și să aveți codul pentru a obține o reducere pentru prieteni și familie, atunci îl puteți introduce pe site-ul Hyatt în caseta de căutare sub „Cod ofertă specială”:

The Search for Hyatt Friends and Family Rates and the current Hyatt promotions

Suma reducerii variază în funcție de proprietate și disponibilitate - nu există nicio reducere stabilită.

Ce altceva mai trebuie să știu despre HyattFriends și Family Rates?


Se spune că Reducerea Friends and Family este disponibilă imediat după ce cineva este angajat cu Hyatt. Angajații acestui lanț hotelier de multe ori evaluați avantajele, cum ar fi camerele gratuite și cu reducere, ca fiind cele mai bune avantaje ale slujbei, deși proprietățile populare pot fi rezervate cu mult timp în avans.

Spune-mi despre promoțiile Hyatt actuale ...


Ca o mângâiere pentru faptul că nu sunteți la curent cu codul secret al prietenilor și familiei Hyatt, iată câteva oferte de puncte bonus!

The Search for Hyatt Friends and Family Rates and the current Hyatt promotions

Poti câștiga un ușor 500 de puncte Gold Passport când rezervați următorul sejur pe aplicație sau pe site-ul mobil Hyatt până pe 30 noiembrie 2016. Trebuie să rezervați o tarifă eligibilă și să vă completați șederea până pe 30 noiembrie 2016. Dacă nu aveți încă aplicația Hyatt, puteți descarca-l aici pentru Android sau aici pentru iOS.De asemenea, până la sfârșitul lunii noiembrie, puteți câştiga 5.000 de puncte bonus Hyatt Gold Passport după primele cinci nopți eligibile și alte mii pentru cinci nopți suplimentare, până la 25 de nopți 75.000 de puncte bonus!

The Search for Hyatt Friends and Family Rates and the current Hyatt promotions

Dacă plănuiți un sejur în Las Vegas, puteți câștigați 20% bonus puncte Gold Passportpentru cheltuieli eligibile la 13 proprietăți Hyatt până pe 29 decembrie 2016 când vă înregistrați până atunci. Trebuie să fii membru al Recompense Mlife precum și Gold Passport, cu toate acestea, deși ambii sunt liberi să se alăture.