JW Marriott Surabaya recensie

Geschreven en gepubliceerd 4 april 2016 See this post in English

JW Marriott Surabaya Review

The JW Marriott Surabaya comes up quite frequently in the Mighty Travels Premium Hotel Search tools. I found rates as low as $49 (before tax and fees) on marriott.com for the hotel. That's an amazing price for a JW Marriott.

Het hotel ligt in het stadscentrum van Surabaya (als er zoiets bestaat), dicht bij de Sheraton Surabaya en Holiday Inn Express Surabaya. Het is een kenmerkend herkenningspunt en het is ook erg oud. Het hotel is net begonnen met de renovatie, maar lijkt geen haast te hebben.

Check-in was een beetje opdringerig omdat mijn naam praktisch door de lobby werd geschreeuwd toen ik binnenkwam. Blijkbaar googelde iemand die dag hun gastenlijst (de laatste keer dat dit mij overkwam was in de Hampton Panama-Stad).

Ik had een vooruitbetaalde reservering gemaakt (volledige vooruitbetaling bij Marriott.com), maar het hotel stond erop dat ik niet eerder had betaald.

De kamer was enorm (ik kreeg een upgrade naar een studio) maar stond op het punt uit elkaar te vallen. Alles was krakend (maar werkte) met een krachtige AC die het afkoelde tot 50 graden als je wilde. Het bed was enorm en zeer comfortabel.

JW Marriott Surabaya Review

JW Marriott Surabaya Review

JW Marriott Surabaya Review

De badkamer moet in 1960 haar beste tijd hebben gekend, aangezien het er slecht aan toe was. Ik durfde niet te douchen (hoewel ik zeker weet dat het werkte).

JW Marriott Surabaya Review

JW Marriott Surabaya Review

Ik ging in plaats daarvan naar het zwembad, dat er geweldig uitziet op foto's, maar erg klein is als je dichterbij bent. Het was er vol met tientallen kinderen die genoten van deze hete zondagmiddag. Hoewel het hotel 35 verdiepingen heeft met veel kamers, had het zwembad minder dan een dozijn ligstoelen en was zwemmen toegestaan ​​voor minder dan twee dozijn mensen - het zwembad is duidelijk niet de aantrekkingskracht van deze plek.

Mijn Marriott Gold-status (van de Ritz Carlton-creditcard) gaf me toegang tot de Executive Lounge op de 21e verdieping. De avonddienst was redelijk goed met veel voorgerechten en degelijke selectie witte en rode wijn. Het enige probleem was dat er zo weinig items waren. 3 plakjes stokbrood, 2 plakjes kaas etc. Het was absurd. Er waren ongeveer 30 mensen in de lounge gedurende het hele dienstuur en het buffet was meestal leeg. Het zou uiteindelijk worden bijgevuld, maar er zouden 30 minuten tussen zijn verstreken.

JW Marriott Surabaya Review

JW Marriott Surabaya Review

JW Marriott Surabaya Review

JW Marriott Surabaya Review

JW Marriott Surabaya Review

Omdat mijn vlucht de volgende ochtend was gewijzigd in 6.30 uur, miste ik de ontbijtservice in de lounge, die waarschijnlijk vergelijkbaar was.

Kortom - dit hotel moet snel worden gerenoveerd (het was al begonnen met luid boren op een zondagmiddag in mijn kamer). Het is gewoon een heel gemiddeld hotel en niet meer waard dan de lage tarieven die het publiceert. Zonder de merknaam JW Marriott zou het waarschijnlijk kamers verkopen in het bereik van $ 40 of minder in Surabaya.

Tenzij er een gekke Marriott Rewards-promotie is, zijn er veel betere plekken in de stad.