JW Marriott Surabaya Review

Írva és közzétéve 2016. április 4. See this post in English

JW Marriott Surabaya Review

The JW Marriott Surabaya comes up quite frequently in the Mighty Travels Premium Hotel Search tools. I found rates as low as $49 (before tax and fees) on marriott.com for the hotel. That's an amazing price for a JW Marriott.

A szálloda Surabaya városközpontjában található (ha van ilyen), közel a Sheraton Surabaya és Holiday Inn Express Surabaya. It's a signature lésmark és it's also really old. The hotel has just started renovations but does not seem to be in a hurry.

A bejelentkezés kissé tolakodó volt, mivel a nevemet gyakorlatilag kiabálták az előcsarnokban, amikor beléptem. Nyilvánvaló, hogy valaki aznap guglizta a vendéglistáját (utoljára velem ez történt a Hampton Panama City).

Előre fizetett foglalást hajtottam végre (teljes előrefizetés a Marriott.com-on), de a szálloda ragaszkodott hozzá, hogy korábban nem fizettem.

A szoba hatalmas volt (stúdióvá fejlesztettem), de hamarosan szét fog esni. Minden nyikorgott (de működött) egy erős váltóárammal, amely 50 fokosra hűtött, ha akartad. Az ágy hatalmas volt és nagyon kényelmes.

JW Marriott Surabaya Review

JW Marriott Surabaya Review

JW Marriott Surabaya Review

A fürdőszoba bizonyára 1960-ban látta a legjobb idejét, mivel sajnálatos állapotban volt. Nem mertem zuhanyozni (bár biztos vagyok benne, hogy működött).

JW Marriott Surabaya Review

JW Marriott Surabaya Review

Lementem inkább a medencéhez, amely remekül néz ki a képeken, de nagyon kicsi, ha közelebb van. Gyerekek tucatja volt, akik élvezik ezt a forró vasárnap délutánt. Míg a szálloda 35 emeletes, rengeteg szobával rendelkezik, a medencében kevesebb mint egy tucat nyugágy volt, és kevesebb mint két tucat ember számára engedélyezte az úszást - egyértelműen a medence nem ennek a helynek a vonzereje.

A Marriott Gold státuszom (a Ritz Carlton hitelkártyáról) lehetővé tette a belépést az Executive Lounge-ba a 21. emeleten. Az esti szolgálat nagyon jó volt, sok előétel és tisztességes fehér- és vörösbor választék mellett. Az egyetlen probléma az volt, hogy olyan kevés tétel volt. 3 szelet bagett, 2 szelet sajt stb. Abszurd volt. Körülbelül 30 ember tartózkodott a társalgóban az egész szolgálati óra alatt, és a büfé legtöbbször üres volt. Végül újratöltődne, de 30 perc telt volna el közöttük.

JW Marriott Surabaya Review

JW Marriott Surabaya Review

JW Marriott Surabaya Review

JW Marriott Surabaya Review

JW Marriott Surabaya Review

Mivel a járatom másnap reggel 6.30-ra indult, ezért lemaradtam a reggelit a társalgóból, amely valószínűleg hasonló volt.

Összefoglalva - ezt a szállodát gyorsan fel kell újítani (vasárnap délután némi hangos fúrással kezdődött a szobámban). Ez csak egy nagyon átlagos szálloda, és nem ér többet, mint az általa közzétett alacsony árak. A JW Marriott márkanév nélkül valószínűleg a Surabaya 40 USD vagy annál alacsonyabb árszintű szobáit értékesítené.

Hacsak nincs őrült Marriott Rewards promóció - sokkal jobb helyek vannak a városban.