Hvad jeg lærte fra en uge i Waikiki

Skrevet og offentliggjort 15. december 2015 See this post in English

What I learned from one week in Waikiki

Jeg hadede tidligere Waikiki, og da jeg til tider rejste til Hawaii i løbet af de sidste 10 år, ville jeg bare undgå det. Jeg vil hellere gå på vandreture, ramme Andaz eller noget andet ... Men denne gang tilbragte jeg 8 dage i Waikiki; her er hvad jeg lærte.

1. Området er midt i en turisme- og konstruktionsboom. Uanset hvor du kigger, nedbrydes bygninger, ombygges, opføres - der vil snart være en masse nyt hotelværelse. Det er en god ting, da mange Waikiki-ejendomme er sørgeligt gamle.

What I learned from one week in Waikiki

2. Turistankomster fra Japan er op - langt op. Det er især overraskende med dollarens styrke. Det samme gælder for Australien - til tider syntes det at alle omkring os var australske. De billige Jetstar-fly skal have haft indflydelse, men det er stadig en overraskelse i betragtning af, hvor stærk den amerikanske dollar nu er i forhold til den australske dollar.

What I learned from one week in Waikiki

3. Værelsespriser svarer nu til Manhattan eller San Francisco - to af de dyreste amerikanske hotelmarkeder. Waikiki har kun begrænset plads, og de fleste turister vælger at gå her (af gode og dårlige grunde).

4. Der er en masse utrolig billig og lækker mad i Honolulu og endda i Waikiki. Du bliver nødt til at træde lidt ud af din komfortzone, men ikke blive suget ind i kæderne og turiststederne - de er en rip off.

What I learned from one week in Waikiki

5. Selv med stormløb på højhuse lige bag det, er folkemængderne på Waikiki Beach håndterbare (mere end på indkøbscentre!) Det er stadig en af ​​naturens smukkeste kreationer, og det er endnu bedre, hvis du har noget, der flyder ( f.eks. et surfbræt), så du bare kan gå derude og nyde de (små) bølger. Dandling i lysbrændingen ved at se på det (stadig overraskende klare) vand bliver ikke meget bedre.

What I learned from one week in Waikiki

6. Uber er nu i Honolulu, og du kan få en UberX overalt (undtagen lufthavnsterminalerne - du skal gå 5 minutter udenfor for at hilse en). Dette gør transport meget lettere, og du kan undgå de overfyldte busser. For at komme videre skal du leje en bil - der mangler ikke udlejningsbureauer, men husk bare, at parkering er dyr i Waikiki.

7. De fleste af de 'turistattraktioner' på Oahu er ikke IMHO det værd. At gå op til North Shore på en høj surfdag er dog en fantastisk måde at passere en regnvejrsdag på (og hver kyst har forskellige surfinger!)

What I learned from one week in Waikiki

Mens en uge er mere end nok til at besøge dyre Waikiki, vil du først se tiden løbe langsommere, og dagene går hurtigere, når du er ringet op til den hawaiiske livsstil (hvilket er lidt af en udfordring i dette overfyldte kvarter). At bruge dage på eller omkring Waikikis vand er vanedannende.

Advarsler i realtidogadgang til 5.000+ daglige flytilbudog more than 100,000 hotel rates sorted by deals with aMighty Travels Premium-abonnement.