World of Hyatt Bonus Journeys Promotion

Skriven och publicerad 11 september 2020 See this post in English

Efter nyheterna och uppdateringarna kring COVID-19-pandemin tvingades många flygbolag och hotell att stänga av eller minska sin dagliga verksamhet. Vi har den senaste informationen från flygbolag och hotell över hela världen. När pandemin började sakta ner började hotell lägga ut kampanjer för att öka intresset. Hyatt tillkännagav sin nästa globala kampanj som heter Bonus Journeys, en uppdaterad (till det bättre) versionen av den pågående Bonus Journeys-kampanjen!

World of Hyatt Bonus Journeys Promotion

World of Hyatt Bonus Journeys Promotion


World of Hyatt lanserar ytterligare en lukrativ global kampanj som heter Bonus Journeys. Det är definitivt en av de bästa kampanjerna vi har sett från Hyatt och ett utmärkt sätt att tjäna extra poäng! Kampanjen kommer endast att finnas tillgänglig under en begränsad tid, för vistelser mellan 1 oktober 2020 och 4 januari 2021. World of Hyatts nuvarande Bonus Journeys-erbjudande erbjöd tre poäng från och med den andra vistelsen, men med detta nya erbjudande kommer du kunna tjäna bonuspoäng vid din första vistelse. På samma sätt som den tidigare bonusresan kan medlemmarna tjäna trippelpoäng medan World of Hyatt kreditkortsinnehavare kan tjäna fyrdubbla poäng!

World of Hyatt Bonus Journeys Promotion

Tänk på att registreringen för den här kampanjen börjar den 1 oktober 2020 och att du kan registrera dig till den 30 november 2020. Bonusresor-kampanjen gäller också för vistelser mellan 1 oktober 2020 och 4 januari 2021. Hyatt lägger till ytterligare en fantastisk uppdatering och gör det lättare för medlemmar att tjäna sin elitstatus med marknadsföring! För varje elitkväll som tjänas in under Bonus Journeys-kampanjen tjänar medlemmar en elitenatt mot status 2021!

Lös in World of Hyatt Points och få upp till 25% tillbaka


World of Hyatt tillkännagav de uppdaterade detaljerna om den populära kampanjen om inlösenrabatt. Alla medlemmar i World of Hyatt får 15% av poängen de använder för gratis nattvistelser. Medlemmar som äger Hyatt och World of Hyatt kreditkort kommer också att få ytterligare 10% för utmärkelser som lösts in under kampanjperioden. Erbjudandet kommer nu att finnas tillgängligt till 4 januari 2021. Hyatt förlängde också registreringsdatumet för kampanjen till 1 december 2020. Du kan registrera dig här.