A Hyatt bónusz utazások promóciójának világa

Írva és közzétéve 2020. szeptember 11. See this post in English

A COVID-19 járvány körüli hírek és frissítések nyomán sok légitársaság és szálloda kénytelen volt felfüggeszteni vagy csökkenteni napi működését. Megvan a legfrissebb információk a légitársaságoktól és a szállodáktól a világ minden tájáról. Amint a járvány lassulni kezdett, a szállodák akciókat indítottak az érdeklődés felkeltése érdekében. A Hyatt bejelentette következő globális promócióját Bonus Journeys néven, a folyamatban lévő Bonus Journeys promóció frissített (jobb szempontból) verzióját!

World of Hyatt Bonus Journeys Promotion

World of Hyatt Bonus Journeys Promotion


A World of Hyatt újabb jövedelmező globális promóciót indít Bonus Journeys néven. Ez egyértelműen az egyik legjobb promóció, amelyet a Hyatt-tól láthattunk, és nagyszerű lehetőség extra pontok megszerzésére! A promóció csak korlátozott ideig vehető igénybe, 2020. október 1. és 2021. január 4. közötti tartózkodás esetén. A Hyatt World jelenlegi Bonus Journeys promóciója háromszoros pontokat kínált a 2. tartózkodás kezdetén, azonban ezzel az új ajánlattal képes legyen bónuszpontok megszerzésére az első tartózkodása során. A korábbi bónusz utazási promócióhoz hasonlóan a tagok hármas pontokat, míg a World of Hyatt Credit kártyabirtokosok négyszeres pontokat kaphatnak!

World of Hyatt Bonus Journeys Promotion

Ne feledje, hogy a promóció regisztrációja 2020. október 1-jén kezdődik, és regisztrálni 2020. november 30-ig lehet. Emellett a Bónusz Utazás promóció 2020. október 1. és 2021. január 4. közötti tartózkodásokra is érvényes lesz. A Hyatt újabb nagyszerű frissítést ad hozzá, és megkönnyíti a tagok számára, hogy előléptetést szerezzenek promócióval! A Bonus Journeys promóció során elért minden elit éjszakáért a tagok egy elit éjszakát keresnek a státusz felé 2021-ben!

Váltsa be a Hyatt Pontok Világát, és kapjon 25% -ot vissza


A World of Hyatt bejelentette a népszerű visszaváltási akció frissített részleteit. A World of Hyatt minden tagja megkapja az ingyenes éjszakai tartózkodáshoz felhasznált pontok 15% -át. A Hyatt és a World of Hyatt hitelkártyák birtokló tagjai további 10% -ot kapnak a promóciós időszak alatt beváltott díjakért. Ez az ajánlat most 2021 január 4-ig lesz elérhető. A Hyatt emellett meghosszabbította a promóció regisztrációs dátumát 2020. december 1-ig. Regisztrálhat. itt.