Hyatt Bonus Journeys -kampanjan maailma

Kirjoitettu ja julkaistu 11. syyskuuta 2020 See this post in English

COVID-19-pandemian uutisten ja päivitysten seurauksena monet lentoyhtiöt ja hotellit joutuivat keskeyttämään tai vähentämään päivittäistä toimintaansa. Meillä on viimeisimmät tiedot lentoyhtiöiltä ja hotelleilta ympäri maailmaa. Kun pandemia alkoi hidastua, hotellit alkoivat järjestää kampanjoita kiinnostuksen lisäämiseksi. Hyatt ilmoitti seuraavasta maailmanlaajuisesta promootiosta nimeltä Bonus Journeys, päivitetyn (paremman) version käynnissä olevasta Bonus Journeys -kampanjasta!

World of Hyatt Bonus Journeys Promotion

World of Hyatt Bonus Journeys Promotion


World of Hyatt käynnistää toisen kannattavan globaalin kampanjan nimeltä Bonus Journeys. Se on ehdottomasti yksi parhaista tarjouksista, joita olemme nähneet Hyattilta, ja loistava tapa ansaita lisäpisteitä! Kampanja on käytettävissä vain rajoitetun ajan 1.10.2020–4.1.2021 välisenä aikana. World of Hyattin nykyinen Bonus Journeys -kampanja tarjosi kolminkertaisia ​​pisteitä alkaen 2. oleskelusta, mutta tällä uudella tarjouksella voit ansaita bonuspisteitä ensimmäisestä vierailustasi. Edellisen bonusmatkakampanjan tavoin jäsenet voivat ansaita kolminkertaisia ​​pisteitä, kun taas World of Hyatt Credit -kortinhaltijat voivat ansaita nelinkertaisia ​​pisteitä!

World of Hyatt Bonus Journeys Promotion

Muista, että ilmoittautuminen tähän kampanjaan alkaa 1. lokakuuta 2020, ja voit rekisteröityä 30. marraskuuta 2020 asti. Bonus Journeys -kampanja on voimassa myös 1. lokakuuta 2020 ja 4. tammikuuta 2021 välisenä aikana. Hyatt lisää uuden upean päivityksen ja helpottaa jäsentensä ansaitsemista eliittiasemastaan ​​ylennyksillä! Jäsenet ansaitsevat jokaisesta eliittiyöstä Bonus Journeys -kampanjan aikana yhden eliittiyön kohti asemaa vuonna 2021!

Lunasta Hyatt-pisteiden maailma ja saat jopa 25% takaisin


World of Hyatt ilmoitti päivitetyt yksityiskohdat suositusta lunastusalennuskampanjasta. Kaikki World of Hyatt -jäsenet saavat 15% pisteistä, joita he käyttävät ilmaisiin yön yöpymisiin. Hyatt- ja World of Hyatt -luottokortteja omistavat jäsenet saavat lisäksi 10% lisäpalkinnoista, jotka on lunastettu kampanja-aikana. Tämä tarjous on nyt saatavilla 4. tammikuuta 2021 asti. Hyatt pidensi myös kampanjan rekisteröintipäivää 1. joulukuuta 2020. Voit rekisteröityä tässä.