Háromágyas Emirates Skywards mérföld az IHG Hotels szállásoknál

Írva és közzétéve 2020. szeptember 4. See this post in English

Számos légitársaságot és szállodamárkát súlyosan sújtott a COVID-19 járvány, amely drámai módon csökkentette az utazási igényeket. Az érdeklődés felkeltése érdekében a legnagyobb szállodaláncok érdekes promóciókat és értékesítéseket szerveztek ügyfeleik számára. Az IHG Jutalmak Klub új bónuszmérföld-lehetőséget jelentett be az Emirates Skywards tagsági tartózkodásai számára.

Triple Emirates Skywards Miles for stays at IHG Hotels

Triple Emirates Skywards Miles for stays at IHG Hotels


Az IHG Rewards Club most jelentett be egy új bónuszmérföld-lehetőséget az Emirates Skywards tagsági tartózkodásai számára. Ez az ajánlat korlátozott ideig, 2021. március 31-ig lesz elérhető. A tagok háromszoros Emirates Skywards mérföldre tehetnek szert, ha 2020. december 31-ig foglalnak szállást bármely IHG szállodában. A bónusz megszerzéséhez az IHG Rewards Club tagja, és a keresési preferenciáját állítsa az Emirates Skywards mérföldre.

A tisztviselőtől közlemény:
Korlátozott ideig az IHG® Rewards Club tagjai 3X Skywards mérföldet kereshetnek. Regisztráljon és foglaljon szállást bármely IHG® Hotels & Resorts szállodában világszerte, és minden este háromszoros mérföldet keres. Minél több szállást foglal, annál több mérföldet kereshet az Emirátusok és a flydubai hálózaton való utazáshoz.

Triple Emirates Skywards Miles for stays at IHG Hotels

Az akció részletei:

  • A promócióban való részvételhez IHG Jutalmak Klub tagjának kell lennie, az Emirates Skywards Miles választott kereseti preferenciájaként, és előzetesen regisztrálnia kell tagsági számát

  • A Triple Miles díjat minden kvalifikációs státuszban megkapják, miután beiratkoztak, ha még nem tagok, és 2020. december 31-ig regisztrálták magukat, és 2021. március 31-ig maradtak.

  • Nyerjen 6 Skywards mérföldet minden egyes USD-ért, amelyet a Regent Hotels and Resorts, az InterContinental, a Kimpton Hotels & Restaurants, a HUALUXE Hotels & Resorts, a Crowne Plaza, a Hotel Indigo, az EVEN Hotels, a voco Hotels, a Holiday Inn, a Holiday Inn Express, a Holiday Inn Resort által elköltött minden egyes dollárért elköltött. , Holiday Inn Club Vacations és lelkes szállodák

  • Nyerjen 3 Skywards mérföldet minden egyes USD-ért, amelyet a Candlewood Suites, a Staybridge Suites és a The Velence-The Palazzo Las Vegas-ban költött el.

  • Regisztrálhat az akcióra és lefoglalhatja az üdülését itt