Store amerikanske flyselskaber fjerner ændringer

Skrevet og offentliggjort 1. september 2020 See this post in English

Mange luftfartsselskaber er hårdt ramt af COVID-19-pandemien, som har reduceret rejsebehovet dramatisk. For det første så vi United Airlines meddele, at de vil fjerne alle ændringsgebyrer for indenrigsrejser til USA. Efter beslutningen fra United kom flere andre amerikanske luftfartsselskaber som Delta og American Airlines med lignende meddelelser.

Major US Airlines Are Eliminating Change Fees

United Airlines Eliminates Change Fees


United Airlines annoncerede, at de straks træder i kraft med at fjerne alle ændringsgebyrer for indenrigsrejser til USA. Ændringsgebyrpolitikken gælder for alle standard Economy- og Premium-kahytbilletter til rejser inden for USA, De Amerikanske Jomfruøer og Puerto Rico. Fra 1. januar 2021 kan også alle United-passagerer flyve standby gratis på en flyafgang, der afgår rejsedagen, uanset hvilken type billet eller serviceklasse. MileagePlus Premier-medlemmer vil være i stand til at bekræfte et sæde på en anden flyvning samme dag med de samme afgangs- og ankomstbyer som deres originale billet, hvis der er plads i samme billetprisklasse.

Fra embedsmanden pressemeddelelse:
Ændring er uundgåelig i disse dage - men det er, hvordan vi reagerer på det, der betyder mest. Når vi hører fra kunder om, hvor vi kan forbedre, er det ofte den øverste anmodning at slippe af med dette gebyr. Efter tidligere hårde tider tog luftfartsselskaberne vanskelige beslutninger for at overleve, undertiden på bekostning af kundeservice. United Airlines følger ikke den samme playbook, når vi kommer ud af denne krise. I stedet for tager vi en helt anden tilgang - og ser på nye måder at betjene vores kunder bedre på.

Major US Airlines Are Eliminating Change Fees

American Airlines eliminerer ændringsgebyrer


På samme måde som United annoncerede American Airlines, at de eliminerer ændringsgebyrer for alle indenrigs- og kortdistanceflyvninger til Premium Cabin-priser og de fleste Main Cabin-priser. Politik for gebyr for ingen ændringer gælder nu for nogen af ​​de 50 amerikanske stater, Canada, Mexico, Puerto Rico, De Amerikanske Jomfruøer og Caribien i alle andre billetklasser undtagen Basic Economy. Flyselskabet tillader også kunder at beholde den fulde værdi af deres originale billetter, hvis de ændrer deres rejseplaner inden den planlagte rejse. Med andre ord modtager kunderne en kupon for enhver restværdi. AAdvantage-elite-medlemmer vil kunne anvende deres rejsefordele (opgraderinger, foretrukne siddepladser) på alle billetter, inklusive Basic Economy. Fra 1. oktober 2020 har alle kunder også mulighed for at flyve standby på tidligere flyrejser til den samme destination samme dag uden beregning.

Major US Airlines Are Eliminating Change Fees

Delta eliminerer ændringsgebyrer


Et andet stort amerikansk flyselskab, Delta, meddelte, at de ville fjerne indenlandske forandringsgebyrer for alle andre priser end Basic Economy-priser med det samme. Dette fritagelse uden gebyr gælder for USA, De Amerikanske Jomfruøer og Puerto Rico. Delta vil også forlænge sit afkald på ændringsgebyrer for nyindkøbte flyvninger, herunder internationale flyvninger og Basic Economy-priser, indtil udgangen af ​​året og forlænge udløbet af rejsekreditter frem til december 2022 for billetter, der er reserveret inden 17. april 2020.

Delta CEO Ed Bastian sagde i en udmelding:
Vi har tidligere sagt, at vi er nødt til at nærme os fleksibilitet anderledes end denne branche har gjort tidligere, og dagens meddelelse bygger på dette løfte om at sikre, at vi tilbyder brancheførende fleksibilitet, plads og pleje til vores kunder. Vi ønsker, at vores kunder skal reservere og rejse med ro i sindet, idet vi ved, at vi fortsætter med at evaluere vores politikker for at opretholde den høje standard for fleksibilitet, de forventer.

Major US Airlines Are Eliminating Change Fees

Det vil være interessant at se, om Delta og United følger ændringsgebyrpolitikken fra American og tilføjer et kupon til restværdien.