IHG dupla pont minden tartózkodás akcióval

Írva és közzétéve 2020. szeptember 15. See this post in English

A COVID-19 járvány körüli hírek és frissítések nyomán sok légitársaság és szálloda kénytelen volt felfüggeszteni vagy csökkenteni napi működését. Megvan a legfrissebb információk a légitársaságoktól és a szállodáktól a világ minden tájáról. Amint a járvány lassulni kezdett, a szállodák akciókat indítottak az érdeklődés felkeltése érdekében. Az IHG Rewards Club most jelentett be egy vadonatúj globális promóciót októberben!

IHG Double Points With Every Stay Promotion

IHG Double Points With Every Stay Promotion


Az IHG Rewards Club bejelentette legújabb globális promócióját, amely korlátozott ideig elérhető lesz. A tagok korlátlan dupla pontot szerezhetnek 2020. október 1. és december 15. közötti tartózkodás esetén. A többi folyamatban lévő promócióval összehasonlítva ez az IHG kettős pontokból álló promóciója jó használni, ha már tartózkodást tervez. Ez a promóció azonban nagyon jövedelmező lehet a Chase tagsággal rendelkező kártyatulajdonosai számára, mivel első tartózkodásukkor 10 000 bónuszpontot gyűjthetnek. Ezenkívül nincs korlát a megszerezhető bónuszpontok számára, ami nagyon jó lehet.

A tisztviselőtől weboldal:
Akár elmegy otthonról munkára, akár útra, duplázza meg pontjait MINDEN tartózkodással október 1-jétől. Regisztráljon most, és maradjon 2020. október 1-jétől december 15-ig, hogy az IHG® Hotel & Resort bármelyikében többet keressen.

IHG Double Points With Every Stay Promotion

Az akció részletei:

  • A promócióban való részvételhez IHG Rewards Club tagnak kell lennie

  • Regisztrálni kell az akcióra és le kell foglalni 2020. december 15. előtt

  • A promócióra való regisztráció után a 2020. október 1. és 2020. december 15. közötti összes kvalifikációs tartózkodás dupla pontot kap

  • A promóció során megszerezhető pontok számának felső határa nincs

  • A Chase IHG Rewards Club hitelkártyáját használó kártyatagok számára további 10 000 bónuszpont jár az első kvalifikációs tartózkodás során a promóciós időszak alatt bármelyik IHG szállodában és üdülőhelyen világszerte.

  • Regisztrálni lehet az akcióra itt