IHG-kaksoispisteet jokaisella oleskelukampanjalla

Kirjoitettu ja julkaistu 15. syyskuuta 2020 See this post in English

COVID-19-pandemian uutisten ja päivitysten seurauksena monet lentoyhtiöt ja hotellit joutuivat keskeyttämään tai vähentämään päivittäistä toimintaansa. Meillä on viimeisimmät tiedot lentoyhtiöiltä ja hotelleilta ympäri maailmaa. Kun pandemia alkoi hidastua, hotellit alkoivat järjestää kampanjoita kiinnostuksen lisäämiseksi. IHG Rewards Club ilmoitti juuri upouudesta globaalista kampanjasta, joka alkaa lokakuussa!

IHG Double Points With Every Stay Promotion

IHG Double Points With Every Stay Promotion


IHG Rewards Club ilmoitti viimeisimmästä maailmanlaajuisesta kampanjastaan, joka on saatavilla rajoitetun ajan. Jäsenet voivat ansaita rajoittamattomia tuplapisteitä oleskeluista 1.10. – 15.12.2020. Verrattuna muihin meneillään oleviin kampanjoihin, tämä IHG: n kaksoispiste-kampanja on hyvä käyttää, jos suunnittelet jo oleskelua. Tämä kampanja voi kuitenkin olla erittäin kannattava Chasen tytäryhtiöiden kortinhaltijoille, koska he voivat ansaita 10000 bonuspistettä ensimmäisestä oleskelustaan. Ansaittavien bonuspisteiden määrällä ei myöskään ole ylärajaa, mikä voi olla varsin hyvä.

From the official website:
Lähdetpä sitten kotoa työ- tai matkalle, kaksinkertaista pisteesi JOKAISEN yöpymisen kanssa 1. lokakuuta alkaen. Rekisteröidy nyt ja pysy 1.10. – 15.12.2020, niin voit ansaita ylimääräisiä ansaintoja mistä tahansa IHG® Hotel & Resortista.

IHG Double Points With Every Stay Promotion

Kampanjan tiedot:

  • Osallistuaksesi kampanjaan, sinun on oltava IHG Rewards Club -jäsen

  • Sinun on ilmoittauduttava kampanjaan ja varattava ennen 15. joulukuuta 2020

  • Kaikille 1. lokakuuta 2020 ja 15. joulukuuta 2020 välisenä aikana hyväksytyille oleskeluille ilmoittautumisen jälkeen promootiolle myönnetään kaksinkertaiset pisteet

  • Kampanjan aikana kerättäville pisteille ei ole ylärajaa

  • Chasen IHG Rewards Club -luottokorttia käyttäville kortin jäsenille myönnetään ylimääräiset 10000 bonuspistettä ensimmäisestä karsinnastasi oleskelusi aikana kampanja-aikana missä tahansa IHG-hotellissa ja -lomakeskuksessa kaikkialla maailmassa

  • Voit ilmoittautua kampanjaan tässä