Gode ​​nyheder - Rejser genoptages snart til Hawaii Colombia og Sydafrika

Skrevet og offentliggjort 18. september 2020 See this post in English

Efter nyhederne og opdateringerne omkring COVID-19-pandemien blev mange flyselskaber tvunget til at stoppe eller reducere deres daglige drift, og lande blev tvunget til at indføre rejsebegrænsninger. Efterhånden som pandemien aftager rundt i verden, er mange lande begyndt at lette grænsebegrænsninger og genåbne for internationale turister.

Good News – Travel will soon resume to Hawaii Colombia, and South Africa

Hawaii Introducing Pre-Travel Testing Program


I slutningen af ​​marts indførte Hawaii en påkrævet 14-dages selvkarantæne for både besøgende og beboere, der ankom uden for staten. Indtil videre har der ikke været nogen måde at undgå karantæne på, men gode nyheder for alle, der er interesserede i at rejse til Hawaii. Guvernør for Hawaii David Ige annoncerede den 16. september, at staten vil indføre et testprogram inden rejsen, der starter den 15. oktober.

Testprogrammet før rejsen giver besøgende, der kan bevise en negativ NAAT-test (Nucleic Acid Amplification Test), for at undgå 14-dages karantæne. Den negative test bør ikke være ældre end 72 timer inden du går ombord på flyet til Hawaii. Alle besøgende er forpligtet til at vise deres negative testresultater ved ankomst til lufthavnen. Besøgende skal udfylde en statlig rejse- og sundhedsformular ved ankomsten til staten, og temperaturkontrol i lufthavnen vil blive gennemført. Husk, at Hawaii ikke vil tilbyde tests ved ankomsten, og hvis en besøgende ikke har en negativ NAAT-test, er de forpligtet til selvkarantæne i 14 dage.

Good News – Travel will soon resume to Hawaii Colombia, and South Africa

Fra 15. oktober 2020 vil adgangskrav til Hawaii være:

  • Bevis for en negativ NAAT-test (Nucleic Acid Amplification Test) ikke ældre end 72 timer

  • Testen skal være FDA-godkendt og fra et CLIA-certificeret laboratorium

  • En udfyldt statlig rejse- og sundhedsformular. Du kan finde formularen her


Colombia Genåbner sine grænser for internationale flyvninger


Efter en 6 måneders nedlukning genåbner Colombia officielt sine lufthavne for internationale flyvninger fra den 21. september 2020. Colombia begyndte at forbyde internationale flyvninger til Colombia i slutningen af ​​marts 2020 som reaktion på COVID-19-pandemien. Den sydamerikanske nation vil gradvist genstarte internationale flyvninger, der oprindeligt forbinder med USA, Ecuador, Mexico, Bolivia, Brasilien, Den Dominikanske Republik og Guatemala. Passagerer, der ankommer til Colombia, skal fremlægge en negativ PCR-test, der er taget højst 96 timer før afgang.

Good News – Travel will soon resume to Hawaii Colombia, and South Africa

Sydafrika Genåbning for turisme


Sydafrika genåbner officielt for turisme fra 1. oktober 2020, som annonceret af Sydafrikas præsident, Cyril Ramaphosa. Sydafrika var et af de lande, der blev hårdest ramt af COVID-19-pandemien, og de lukkede deres grænser den 27. marts 2020. Men for nylig har de set et fald i antallet, og regeringen begyndte at lette begrænsningerne og flyttede til alarmniveau. 1.

Præsident Cyril Ramphaosa sagde i en bekendtgørelse:
Vi tillader rejser til og fra Sydafrika til forretnings-, fritids- og andre rejser med virkning fra 1. oktober 2020. Dette er underlagt forskellige indeslutnings- og afbødningsforanstaltninger.

Good News – Travel will soon resume to Hawaii Colombia, and South Africa

Alle passagerer skal fremlægge det negative resultat af en PCR-test, der ikke tages længere end 72 timer før afgang. Præsidenten sagde, at alle passagerer bliver nødt til at gennemgå sundhedsundersøgelse ved ankomsten. Hvis passagerer viser symptomer, skal de tage en PCR-test og karantæne. Præsident Ramaphosa sagde også, at alle besøgende skal downloade regeringens app til sporing af kontaktoplysninger i hele deres ophold.

Lufthavne, der åbner igen den 1. oktober 2020:

  • Johannesburgs O.R. Tambo

  • Cape Town International

  • Durban's King Shaka