Det bästa mäktiga reseabonnemanget för dig

Skriven och publicerad 13 september 2020 See this post in English

If you’re looking for a website that will help you find the best flight and hotel deals around the world Mighty Travels Premium has you covered! Stay updated with the latest in flight and hotel deals every day. With limited destination options this summer because of the travel restrictions, Mighty Travels Premium can help you plan out your vacation stress-free.

The Best Mighty Travels Subscription For You

The Best Mighty Travels Subscription For You


Prenumerationen på Mighty Travels Premium är en utmärkt resurs för alla som älskar att resa, oavsett om du är en frekvent flygblad eller en avslappnad turist. Prenumerera på Mighty Travels Premium och bli uppdaterad med de bästa hotell- och flygpriserna på marknaden! Du kan välja mellan Mighty Travels Basic, Mighty Travels Premium Monthly och Mighty Travels Premium per år.
Mighty Travels Basic-prenumerationen är bra för alla som just har börjat resa. Med det här prenumerationsalternativet får du endast priser på ekonomikabinen. Dessa priser uppdateras dagligen för din flygplats. Till skillnad från Mighty Travels Premium har du inte tillgång till de bästa affärer i Business Class, vår användarvänliga instrumentpanel och mycket mer. Mighty Travels Basic är ett årligt prenumerationsalternativ. Det är bara $ 29 per år eller 7 cent per dag. Vi rekommenderar dock ett av våra Premium-prenumerationer eftersom de erbjuder mer för alla användare.

The Best Mighty Travels Subscription For You

Om du funderar på att prenumerera på Mighty Travels Premium vår årliga prenumeration är det bästa alternativet för dig. Både de månatliga och årliga Premium-alternativen ger dig tillgång till vår användarvänliga instrumentpanel. Du hittar de bästa erbjudandena för alla stugklasser inklusive opublicerade Premium Cabin Class-erbjudanden var som helst. Men det viktigaste som sätter vårt årliga prenumerationsalternativ åt sidan är priset. En månatlig prenumeration på Mighty Travels Premium är 7,99 dollar, men en årlig prenumeration är endast 58 dollar per år, vilket är bara 4,81 dollar per månad. En annan bonus för det årliga prenumerationsalternativet är möjligheten att delta i vårt affiliate-program och tjäna dig en gratis prenumeration! Om du bjuder in dina vänner att gå med i Mighty Travels Premium kommer du att få $ 6 i krediter för din årsavgift för alla vänner som tar en gratis provperiod.

Alla prenumerationsalternativ levereras med en 30-dagars gratis provperiod så att du kan se varför Mighty Travels Premium är det bästa alternativet för dig!

För att ställa in tjänsten och hitta felpriser och bästa flygbiljetter och hotellerbjudanden måste du gå till Mighty Travels Premium och klicka på Registrera dig för 30-dagars gratis provperiod.