World Of Hyatt 500 Điểm thưởng tại các khách sạn mới

Đã viết và xuất bản 4 tháng 8, 2020 See this post in English

Following the news and updates around the COVID-19 pandemic, many airlines and hotels were forced to suspend or reduce their daily operations. We have the latest information from airlines and hotels all around the world. As the pandemic started to slow down, hotels started putting out promotions in order to drive up interest. Last week we saw a new promotion from IHG Rewards Club targeting new members. Now, World of Hyatt extended a very lucrative promotion during which members can earn extra points for stays at select new hotels.

World Of Hyatt 500 Bonus Points At New Hotels

World Of Hyatt 500 Bonus Points At New Hotels


Hyatt đã công bố một chương trình khuyến mãi thú vị, nơi bạn có thể kiếm được 500 điểm thưởng mỗi đêm khi lưu trú tại khách sạn đủ điều kiện tại các khách sạn mới của Hyatt. Thời gian khuyến mại hiện được kéo dài đến hết ngày 31 tháng 12 năm 2020 và bạn có thể cộng dồn thời gian này với các chương trình khuyến mãi khác của Hyatt, chẳng hạn như chương trình khuyến mãi Hành trình thưởng hiện đang diễn ra. Đây là một cách tuyệt vời để kiếm thêm một số điểm Hyatt nếu bạn đang ở tại một trong các khách sạn. Không cần đăng ký chương trình khuyến mãi này, và rất có thể nhiều điểm đến sẽ được thêm vào.

Từ chính thức trang mạng:
Việc đến thăm một khách sạn mới chưa bao giờ bổ ích hơn. Khám phá những địa điểm mới và thưởng cho tinh thần phiêu lưu của bạn. Bạn có thể kiếm được 500 Điểm thưởng cho các đêm đủ điều kiện tại các khách sạn Hyatt mới trên khắp thế giới trong năm nay.

World Of Hyatt 500 Bonus Points At New Hotels

Một số khách sạn Hyatt có trong chương trình khuyến mãi:

  • Hyatt House Frankfurt Eschborn, Đức

  • Hyatt House Nashville, Tennessee, Hoa Kỳ

  • Đại sứ Chicago, Illinois, Hoa Kỳ

  • Hyatt Zilara Cap Cana, Cộng hòa Dominica

  • Hyatt Ziva Cap Cana, Cộng hòa Dominica

  • You can find the full list of participating hotels here


Quảng cáo Hành trình Tiền thưởng World of Hyatt


World of Hyatt launched its summer global promotion called Bonus Journeys in June. It is definitely one of the best promotions we have seen from Hyatt and a great way to earn extra points! The promotion will be available for a limited amount of time only, for stays between June 15 and September 15, 2020. During the Bonus Journeys promotion World of Hyatt members can earn triple points from the second stay. Additionally, Elite members will earn 2,500 bonus points for their first stay. Keep in mind that in order to participate in the promotion you will need to register between June 8 and August 31, 2020. You can register here.