World Of Hyatt 500 bonuspoäng på nya hotell

Skriven och publicerad 4 augusti 2020 See this post in English

Efter nyheterna och uppdateringarna kring COVID-19-pandemin tvingades många flygbolag och hotell att stänga av eller minska sin dagliga verksamhet. Vi har den senaste informationen från flygbolag och hotell över hela världen. När pandemin började sakta ner började hotell lägga ut kampanjer för att öka intresset. Förra veckan såg vi en ny kampanj från IHG Rewards Club riktad mot nya medlemmar. Nu utökade World of Hyatt en mycket lukrativ kampanj där medlemmar kan tjäna extra poäng för vistelser på utvalda nya hotell.

World Of Hyatt 500 Bonus Points At New Hotels

World Of Hyatt 500 Bonus Points At New Hotels


Hyatt tillkännagav en spännande kampanj där du kan tjäna 500 bonuspoäng per natt med kvalificerade hotellvistelser på nya Hyatt-fastigheter. Kampanjperioden förlängs nu till och med den 31 december 2020 och du kan stapla den med andra Hyatt-kampanjer, som Bonus Journeys-kampanjen som för närvarande är live. Detta är ett utmärkt sätt att tjäna några extra Hyatt-poäng om du bor på en av fastigheterna. Det finns inget behov av att registrera sig för denna kampanj, och troligen kommer ännu fler destinationer att läggas till.

Från tjänstemannen hemsida:
Det har aldrig varit mer givande att besöka ett nytt hotell. Upptäck nya platser och belöna din äventyrsanda. Du kan tjäna 500 bonuspoäng för kvalificerade nätter på nya Hyatt-hotell världen över i år.

World Of Hyatt 500 Bonus Points At New Hotels

Några av Hyatt Hotels ingår i kampanjen:

  • Hyatt House Frankfurt Eschborn, Tyskland

  • Hyatt House Nashville, Tennessee, USA

  • Ambassadör Chicago, Illinois, USA

  • Hyatt Zilara Cap Cana, Dominikanska republiken

  • Hyatt Ziva Cap Cana, Dominikanska republiken

  • Du hittar den fullständiga listan över deltagande hotell här


World of Hyatt Bonus Journeys Promotion


World of Hyatt lanserade sin globala sommarkampanj som heter Bonus Journeys i juni. Det är definitivt en av de bästa kampanjerna vi har sett från Hyatt och ett utmärkt sätt att tjäna extra poäng! Kampanjen kommer endast att finnas tillgänglig under en begränsad tid, för vistelser mellan 15 juni och 15 september 2020. Under Bonus Journeys-kampanjen kan Hyatt-medlemmar tjäna trippelpoäng från den andra vistelsen. Dessutom tjänar Elite-medlemmar 2500 bonuspoäng för sin första vistelse. Tänk på att för att delta i kampanjen måste du registrera dig mellan 8 juni och 31 augusti 2020. Du kan registrera dig här.