A Hyatt 500 bónuszpontok világa új szállodákban

Írva és közzétéve 2020. augusztus 4. See this post in English

A COVID-19 járvány körüli hírek és frissítések nyomán sok légitársaság és szálloda kénytelen volt felfüggeszteni vagy csökkenteni napi működését. Megvan a legfrissebb információk a légitársaságoktól és a szállodáktól a világ minden tájáról. Amint a járvány lassulni kezdett, a szállodák akciókat indítottak az érdeklődés felkeltése érdekében. A múlt héten láttuk a új promóció az új tagokat megcélzó IHG Jutalmak Klubtól. A World of Hyatt most egy nagyon jövedelmező promóciót hirdetett meg, amelynek során a tagok extra pontokat szerezhetnek a kiválasztott új szállodákban való tartózkodásért.

World Of Hyatt 500 Bonus Points At New Hotels

World Of Hyatt 500 Bonus Points At New Hotels


A Hyatt izgalmas promóciót hirdetett, ahol éjszakánként 500 bónuszpontot gyűjthet a minősített szállodai tartózkodás mellett az új Hyatt szálláshelyeken. A promóciós periódus most 2020. december 31-ig meghosszabbodik, és más Hyatt promóciókkal is kiegészítheti, például a jelenleg élő Bonus Journeys promócióval. Ez nagyszerű lehetőség extra Hyatt-pontok megszerzésére, ha valamelyik szálláshelynél tartózkodik. Nincs szükség regisztrációra erre a promócióra, és valószínűleg még több úti cél kerül fel.

A tisztviselőtől weboldal:
Soha nem volt olyan kifizetődő, hogy új szállodát látogattam meg. Fedezzen fel új helyeket, és jutalmazza a kaland szellemét. Ebben az évben 500 bónuszpontot szerezhet a kvalifikációs éjszakákért a világ új Hyatt szállodáiban.

World Of Hyatt 500 Bonus Points At New Hotels

Néhány a promócióban szereplő Hyatt szállodák közül:

  • Hyatt House Frankfurt Eschborn, Németország

  • Hyatt House Nashville, Tennessee, Egyesült Államok

  • Chicago nagykövet, Illinois, Egyesült Államok

  • Hyatt Zilara Cap Cana, Dominikai Köztársaság

  • Hyatt Ziva Cap Cana, Dominikai Köztársaság

  • You can find the full list of participating hotels here


A Hyatt bónusz utazások promóciójának világa


A World of Hyatt júniusban indította nyári Bonus Journeys elnevezésű globális promócióját. Ez egyértelműen az egyik legjobb promóció, amelyet a Hyatt-tól láthattunk, és nagyszerű lehetőség extra pontok megszerzésére! A promóció csak korlátozott ideig vehető igénybe, 2020. június 15. és szeptember 15. közötti tartózkodás esetén. A Bónusz Utazás promóció során a Hyatt tagok világa hármas pontokat kereshet a második tartózkodás után. Ezenkívül az Elite tagjai 2500 bónuszpontot fognak szerezni első tartózkodásuk alkalmával. Ne feledje, hogy a promócióban való részvételhez regisztrálnia kell 2020. június 8. és augusztus 31. között. Regisztrálhat itt.