Virgin Atlantic toimittaa konkurssinsuojauksen Yhdysvalloissa

Kirjoitettu ja julkaistu 7. elokuuta 2020 See this post in English

Monia lentoyhtiöitä, mukaan lukien Virgin Atlantic, on kärsinyt kovasti COVID-19-pandemia, joka on vähentänyt dramaattisesti matkakysyntää. Muutama kuukausi sitten näimme Virgin Atlanticin ampuvan kolmanneksen työntekijöistään. Nyt lentoliikenteen harjoittaja on hakenut suojelua Yhdysvaltain konkurssilain 15 luvun nojalla varatakseen varansa Yhdysvalloissa.

Virgin Atlantic Files Bankruptcy Protection In The United States

Virgin Atlantic Restructuring Plan


Virgin Atlantic on saanut 1,2 miljardin punnan jälleenrahoituspaketin seuraavien 18 kuukauden aikana. Lehdistötiedotteen mukaan rakenneuudistussuunnitelma perustuu viiden vuoden liiketoimintasuunnitelmaan, ja Virgin Groupin ja Deltan, uusien yksityisten sijoittajien ja nykyisten velkojien tuella lentoyhtiö rakentaa uudelleen ja palaa kannattavuuteen vuonna 2022. Hyväksynnän saamiseksi Kaikilta asiaankuuluvilta velkojilta ennen täytäntöönpanoa rakenneuudistussuunnitelma käydään läpi tuomioistuimen määräämän prosessin Yhdistyneen kuningaskunnan osakeyhtiölain nojalla.

Virkamieheltä Lehdistötiedote:
Virgin Atlantic on ottanut suuren askeleen eteenpäin turvatakseen tulevaisuutensa käynnistämällä tuomioistuimen tukeman prosessin osana lentoyhtiöiden ja lomaliiketoiminnan vakavaraisia ​​pääomapohjia. Uudelleenjärjestelysuunnitelma, joka on hyväksytty ja toteutettu, pitää Virgin Atlantin lentävänä.

Virgin Atlantic Files Bankruptcy Protection In The United StatesSaadakseen hengitystilaa he hakivat suojelua Yhdysvaltain konkurssilain 15 luvun nojalla.

Virgin Atlantic toimittaa konkurssinsuojauksen Yhdysvalloissa


Virgin Atlantic on hakenut suojelua Yhdysvaltojen konkurssisäännöstön 15 luvun nojalla suojatakseen omaisuutensa Yhdysvalloissa, kun he työskentelevät saadakseen valmiiksi pelastussuunnitelman Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Luvussa 15 annetaan ulkomaisille yrityksille, joilla on yhdysvaltalaista omaisuutta, suojautua vaateilta, kun he työskentelevät kotona pelastussuunnitelman parissa.

Virgin Atlanticin edustaja sanoi:
Eilen (4. elokuuta) pidetyn Yhdistyneen kuningaskunnan kuulemistilaisuuden jälkeen liuotinten pääomapohjan vahvistamista tukevat lisämenettelyt aloitettiin myös Yhdysvalloissa niiden 15. luvun prosessin mukaisesti. Nämä Yhdysvaltain liitännäismenettelyt on aloitettu säännösten nojalla, joiden nojalla Yhdysvaltain tuomioistuimet voivat tunnustaa ulkomaiset rakenneuudistusprosessit. Virgin Atlanticin tapauksessa prosessi, jonka olemme pyytäneet tunnustettavaksi, on englantilaisen yrityksen maksukykyinen uudelleenjärjestely vuoden 2006 englantilaisen yhtiölain 26A osan nojalla.

Virgin Atlantic joutui lopettamaan yli 3000 työpaikkaa taloudellisten kamppailujen takia. Tämä luku edustaa kolmasosaa työvoimasta. Lentoliikenteen harjoittaja ilmoitti myös lehdistötiedotteessa toiminnan lopettamisesta Gatwickin lentokentällä toukokuussa. Richard Branson kertoi keskittyvänsä operoimaan Lontoon Heathrow'n tukikohdasta ja Manchesterista. Kaikki reitit Gatwickista, jotka palvelivat muun muassa Orlandossa, Floridassa ja Barbadosissa, siirrettiin Heathrow'lle.