Havaijin matkustusrajoitukset

Kirjoitettu ja julkaistu 9. elokuuta 2020 See this post in English

COVID-19-pandemian ympärillä olevien uutisten ja päivitysten seurauksena monet lentoyhtiöt joutuivat keskeyttämään tai vähentämään päivittäistä toimintaansa ja maat joutuivat ottamaan käyttöön matkarajoituksia. Kun pandemia on hidastunut ympäri maailmaa, monet maat ovat alkaneet keventää rajarajoituksia ja avata uudelleen kansainvälisille matkailijoille. Ilmoitettiin, että Havaiji avaa uudelleen kansallisten ja kansainvälisten matkailijoiden matkailun 1. syyskuuta ilman pakollista 14 päivän karanteenia.

Hawaii Lifting Travel Restrictions

Hawaii Lifting Travel Restrictions


Maaliskuun lopulla Havaiji otti käyttöön vaaditun 14 päivän itsekaranteenin sekä vierailijoille että valtion ulkopuolelta saapuville asukkaille. Toistaiseksi ei ole ollut mitään keinoa välttää karanteenia, mutta hyviä uutisia kaikille, jotka ovat kiinnostuneita matkustamaan Havaijille!

1. syyskuuta 2020 alkaen saari avaa ovensa vierailijoille, jotka tuovat todisteet negatiivisesta NAAT-testistä (Nucleic Acid Amplification Test) ja täyttävät valtion matka- ja terveyslomakkeen saapuessaan osavaltioon. Negatiivinen testi ei saa olla vanhempi kuin 72 tuntia ennen lennolle nousua Havaijille. Kaikkien matkustajien on näytettävä negatiiviset testituloksensa saapuessaan lentokentälle. Muista myös, että Havaiji ei tarjoa testejä saapuessaan ja jos matkustajalla ei ole negatiivista NAAT-testiä, heidät on pakko asettaa itsekaranteeniin 14 päivän ajaksi.

Virkamieheltä ilmoitus:
1. syyskuuta 2020 alkaen kaikilla Tyynenmeren alueen matkailijoilla, jotka saapuvat Havaijille osavaltioiden ulkopuolelta, on mahdollisuus saada voimassa oleva COVID-19 -testi ennen saapumistaan ​​ja osoittaa todisteet negatiivisista testituloksista, jotta vältetään 14 päivän karanteeni.

Hawaii Lifting Travel Restrictions

Havaijilla on 1. syyskuuta 2020 alkaen sisäänpääsyvaatimukset:

  • Todiste negatiivisesta NAAT-testistä (nukleiinihappojen amplifikaatiotesti), joka ei ole vanhempi kuin 72 tuntia

  • Testin on oltava FDA: n hyväksymä ja CLIA-sertifioitu laboratorio

  • Täytetty valtion matka- ja terveyslomake. Löydät lomakkeen tässä