Mighty Travels Premium-meldingen voor fouttarieven

Geschreven en gepubliceerd 26 juli 2020 See this post in English

Als u op zoek bent naar een website die u helpt bij het vinden van de beste vlucht- en hoteldeals over de hele wereld Mighty Travels Premium heeft u gedekt! Blijf elke dag op de hoogte van de laatste vlucht- en hoteldeals. Je kunt ook een maand gratis toegang krijgen tot Mighty Travels Premium. Begin met reizen zoals je altijd al hebt gedroomd met een abonnement op Mighty Travels Premium. Met beperkte bestemmingsopties deze zomer vanwege de reisbeperkingen, kan Mighty Travels Premium u helpen uw vakantie stressvrij te plannen.

Mighty Travels Premium Notifications for Mistake Fares

Mistake Fares and Experienced Users Notification Guide


Abboneer op Mighty Travels Premium en ontvang realtime waarschuwingen voor specifieke routes zodra ze komen. Deze optie staat volledig open voor uw maatwerk. Het is gemakkelijk in te stellen, voer gewoon de parameters in die het beste bij uw reisbehoeften passen. We sturen u dagelijks een melding voor de deals die het beste bij uw zoekopdracht passen! We kunnen u ook enkele tips geven voor onze meldingsopties.

Voor alle ervaren reizigers die vaak awardtickets gebruiken, hebben wij de perfecte opstelling voor u! U kunt uw abonnement zo instellen dat u alleen foutieve tarieven ontvangt, als een van de voordelen van Mighty Travels Premium. Als u een frequent flyer bent met een flexibel schema, dan brengen wij u waar u heen moet. Het is heel eenvoudig om Mighty Travels Premium te maximaliseren om aan uw behoeften als frequent flyer te voldoen. Eerst moet u uw e-mailadres of telefoonnummer dubbel controleren. Nadat u zeker weet dat dit correct is, selecteert u de knop voor 'Fouttarief'-waarschuwingen. We raden ook sterk aan om uw dashboard van tijd tot tijd te controleren en te sorteren op laagste CPM. U moet ook Economy Class en Business Class selecteren, aangezien u nooit weet wanneer er echt een goede deal komt! Als u Dagelijks aanbevolen vluchtwaarschuwingen en Samengestelde waarschuwingen via e-mail selecteert, krijgt u toegang tot een dagelijks e-mailoverzicht voor uw aangepaste zoekopdracht. Mighty Travels Premium zal je updaten met deals die meestal 75% tot 45% korting zijn op de normale prijzen. Deze kleine tips kunnen elke ervaren reiziger helpen tijd te besparen!

Mighty Travels Premium Notifications for Mistake Fares

Om de service in te stellen en verkeerde tarieven en de beste vliegtickets en hoteldeals te vinden, moet u naar Mighty Travels Premium en klik op Aanmelden voor de gratis proefperiode van 30 dagen. Daarna kunt u zich abonneren voor $ 7,99 per maand of, als u kiest voor ons jaarabonnement - slechts $ 4,81 per maand