Budget uw vlucht met Mighty Travels Premium

Geschreven en gepubliceerd 12 juli 2020 See this post in English

Als u op zoek bent naar een website die u helpt bij het vinden van de beste vlucht- en hoteldeals over de hele wereld, dan heeft Mighty Travels Premium u gedekt! Blijf elke dag op de hoogte van de laatste vlucht- en hoteldeals. U kunt ook een maand gratis toegang krijgen tot Mighty Travels Premium. Begin met reizen zoals je altijd al hebt gedroomd met een abonnement op Mighty Travels Premium.

Budget Your Flight with Mighty Travels Premium

Het abonnement op Mighty Travels Premium is een geweldige bron voor iedereen die van reizen houdt, of u nu een frequent flyer bent of een informele toerist. Met beperkte bestemmingsopties deze zomer vanwege de reisbeperkingen, kan Mighty Travels Premium u helpen uw vakantie stressvrij te plannen. Loop de beste prijzen op de markt niet mis en schrijf u nu in. Na inschrijving kom je op een gebruiksvriendelijk dashboard. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om uw droomvakantie uit te laten komen.

How to Budget Your Flight with Mighty Travels Premium


U kunt uw zoekopdracht volledig aanpassen aan al uw wensen, van reisklasse, prijs, vertrekgebied tot zelfs kilometerprogramma. Met Mighty Travels Premium kunt u uw vluchten zoeken door parameters in te voeren voor een minimum- en maximumprijs, wat erg handig kan zijn als u een specifiek budget heeft voor uw reis. U kunt ook zoeken naar vluchten op maximum en minimum CPM (Cost per Mile). Maak uw droomvakantie perfect en budgetvriendelijk met Mighty Travels Premium.

Budget Your Flight with Mighty Travels Premium

Fouttarieven met Mighty Travels Premium


Fouttarieven zijn tarieven die per ongeluk door luchtvaartmaatschappijen zijn gepubliceerd en die aanzienlijk lager zijn dan hun normale prijs voor die route. Als het je lukt om een ​​Mistake Fare te boeken, kun je in business class vliegen voor de prijs van economy! Er wordt geschat dat u met een fouttarief tussen de 50% en 90% kunt besparen. Helaas zijn ze niet zo gemakkelijk te vinden, knipperen ze en je zult ze missen. Dat is waar Mighty Travels Premium van pas komt. Ga naar ons tabblad ‘Meldingen’ en selecteer ‘Waarschuwingen voor fouttarieven via e-mail en sms '. Nadat je de optie hebt geselecteerd om Mistake Fares te ontvangen, zorgt Mighty Travels Premium ervoor dat je er nooit meer een mist. Mighty Travels Premium zal je updaten zodra er een Mistake-tarief verschijnt. Begin met reizen in Business Class met de prijs van Economy en ontdek aanbiedingen die speciaal voor u beschikbaar zijn!

Budget Your Flight with Mighty Travels Premium

Om de service in te stellen en verkeerde tarieven en de beste vliegtickets en hoteldeals te vinden, moet u naar Mighty Travels Premium en klik op Aanmelden voor de gratis proefperiode van 30 dagen. Daarna kunt u zich abonneren voor $ 7,99 per maand of, als u kiest voor ons jaarabonnement - slechts $ 4,81 per maand