Air France - KLM Flying Blue Buy Miles 100% Bonus

Kirjoitettu ja julkaistu 28. heinäkuuta 2020 See this post in English

COVID-19-pandemian uutisten ja päivitysten seurauksena monet lentoyhtiöt joutuivat keskeyttämään tai vähentämään päivittäistä toimintaansa. Meillä on viimeisimmät tiedot lentoyhtiöiltä ja hotelleilta ympäri maailmaa. Ensimmäisen kerran näimme melkein kaikkien lentoyhtiöiden vähentävän lentoja tai lopettaneen kokonaan palvelun maaliskuussa. Kun pandemia alkoi hidastua, lentoyhtiöt alkoivat hitaasti rakentaa aikataulujaan, järjestää kampanjoita ja mikä tärkeintä - lentää uudelleen. Monet lentoyhtiöt esittivät kannattavia kampanjoita matkustajilleen kiinnostuksen lisäämiseksi. Air France ilmoitti juuri uudesta tarjouksesta ostaa mailia 100%: lla, mikä on loistava tarjous. Mikä parasta, tämä tarjous on saatavilla vuoden loppuun mennessä! Nyt voi olla aika hankkia joitain Flying Blue Miles -tuotteita.

Air France – KLM Flying Blue Buy Miles 100% Bonus

Air France - KLM Flying Blue Buy Miles Bonus


Air France-KLM: n Flying Blue -ohjelma ilmoitti upouuden tarjouksen ostetuista mailista. Ohjelman jäsenet voivat ostaa mailia 100% bonuksella, ja kampanja kestää vuoden 2020 loppuun. Tämä on toistaiseksi yksi parhaista tarjouksista, joita Flying Blue on tarjonnut matkustajilleen. Aiemmat bonukset ostetuista mailista olivat noin 60-75%, joten tämä on täydellinen aika ostaa ylimääräisiä mailia. Elite Flying Blue -jäsenet voivat ostaa jopa 100 000 ja muut 75 000 mailia ennen bonusta. Mailin hinta on 1,38 euroa tai 1,61 senttiä (USD) maililta.

Air France – KLM Flying Blue Buy Miles 100% Bonus

Kampanjan tiedot:

  • Eliitin jäsenet voivat ostaa rajoittamattoman määrän mailia. Kampanjakauden aikana eliittijäsenet voivat kuitenkin saada 100 000 mailin bonuksen, kun taas Explorer-jäsenet 75 000 mailin bonuksen.

  • Bonusmaileja palkitaan tapahtumista, jotka on tehty 27. heinäkuuta - 31. joulukuuta 2020, ja ne lisätään tilille, kun tapahtuma on suoritettu

  • Mailia myydään 2000 mailin yksikköinä

  • Voit ostaa Air France - KLM Flying Blue Miles -sarjan tässä