Reis deze zomer met Mighty Travels Premium

Geschreven en gepubliceerd 14 juni 2020 See this post in English

Als u op zoek bent naar een website die u helpt bij het vinden van de beste vlucht- en hoteldeals over de hele wereld Mighty Travels Premium heeft u gedekt! Blijf elke dag op de hoogte van de laatste vlucht- en hoteldeals. Je kunt ook een maand gratis toegang krijgen tot Mighty Travels Premium. Begin met reizen zoals je altijd al hebt gedroomd met een abonnement op Mighty Travels Premium.

Het abonnement op Mighty Travels Premium is een geweldige bron voor iedereen die van reizen houdt, of u nu een frequent flyer bent of een informele toerist. Met beperkte bestemmingsopties deze zomer vanwege de reisbeperkingen, kan Mighty Travels Premium u helpen uw vakantie stressvrij te plannen. Loop de beste prijzen op de markt niet mis en schrijf u nu in. Na inschrijving kom je op een gebruiksvriendelijk dashboard. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om uw droomvakantie uit te laten komen!

Travel This Summer with Mighty Travels Premium

Where Should You Travel This Summer


Veel luchtvaartmaatschappijen introduceren extraatjes voor passagiers die vluchten hebben geboekt en niet kunnen vliegen. Het goede nieuws is echter dat veel luchtvaartmaatschappijen ook nieuwe boekingen proberen aan te moedigen door geen wijzigingen in de kosten toe te staan ​​en sommige luchtvaartmaatschappijen bieden gratis annuleringen voor toekomstige reizen, wat echt een goede zaak is. De meeste Europese landen openen vanaf 15 juni 2020 hun deuren voor passagiers, waaronder enkele zeer populaire zomerbestemmingen.

Griekenland


Griekenland is bezig met het openen van zijn grenzen voor het zomerseizoen. Met veel mooie eilandbestemmingen is dit een prima locatie voor een zomervakantie! Voorlopig krijgen alleen passagiers uit geselecteerde landen toegang voor de eerste golf toeristen. In juli en augustus wordt deze lijst waarschijnlijk verder uitgebreid. Houd er rekening mee dat als u aankomt via een directe vlucht, u mogelijk aan een willekeurige COVID-19-test wordt onderworpen.

Passagiers uit de volgende landen krijgen vanaf 15 juni 2020 toegang: Albanië, Australië, Bulgarije, China, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Duitsland, Hongarije, Israël, Japan, Letland, Libanon, Litouwen , Malta, Montenegro, Nieuw-Zeeland, Noord-Macedonië, Noorwegen, Roemenië, Servië, Slowakije, Slovenië, Zuid-Korea en Zwitserland.

Travel This Summer with Mighty Travels Premium

Spanje


Spanje zal op 21 juni zijn grenzen openen voor leden van de Schengenzone van de EU en het VK. Vanaf 1 juli krijgen passagiers uit andere, niet-Schengenlanden toegang tot het land zonder de verplichting zichzelf in quarantaine te plaatsen.

Travel This Summer with Mighty Travels Premium

Portugal


Portugal was een van de eerste landen die weer bezoekers uit andere delen van Europa verwelkomde. Vanaf 15 juni zullen ze ook enkele van hun internationale vluchten hervatten.

Travel This Summer with Mighty Travels Premium

Verenigd Koningkrijk


Het VK heeft zijn grenzen nooit gesloten voor internationale reizen. Op 8 juni voerden ze echter een regel in die vereist dat bezoekers 14 dagen in quarantaine moeten, met uitzondering van degenen die reizen vanuit Ierland, de Kanaaleilanden of het eiland Man.

Travel This Summer with Mighty Travels Premium

Kroatië


Kroatië begon in mei langzaam weer open te gaan voor toeristen, waarbij passagiers uit Tsjechië, Hongarije, Oostenrijk, Estland, Letland, Litouwen, Polen, Slovenië, Duitsland en Slowakije toegang kregen. Zoals veel Europese landen zal het land vanaf 15 juni zijn deuren openen voor passagiers uit de EU en het VK. Er is ook geen quarantainevereiste.

Travel This Summer with Mighty Travels Premium

Cyprus


Cyprus heeft deze zomer een nogal interessant reisbeleid ingevoerd voor toeristen. Het land dekt de gezondheidskosten in geval van besmetting met het coronavirus tijdens uw verblijf op het eiland. Wel zijn een gezondheidscertificaat en een negatief testresultaat vereist. U kunt zich ook laten testen bij aankomst tegen een vergoeding van € 60.

Travel This Summer with Mighty Travels Premium

Montenegro


Passagiers kunnen zonder quarantaine naar Montenegro reizen, zolang ze aankomen uit landen met een transmissiesnelheid van minder dan 25 per 100.000 inwoners. Ze werken deze lijst dagelijks bij en u kunt hem terugvinden hier.

Travel This Summer with Mighty Travels Premium

Frans-Polynesië


Frans-Polynesië gaat vanaf 15 juli 2020 weer open voor internationale aankomsten. Er is ook geen vereiste voor zelfisolatie. Passagiers moeten 72 uur voor vertrek een COVID-19-test afleggen en bij aankomst een negatieve test laten zien.

Travel This Summer with Mighty Travels Premium

Volg deze bestemmingen met Mighty Travels Premium


Mighty Travels Premium geeft u de mogelijkheid om alleen deals te ontvangen voor bepaalde regio's. Hier kunt u de regio selecteren die deze zomer beschikbaar is voor reizen en dagelijks de beste deals ontvangen. Mighty Travels Premium biedt 11 verschillende regio's om uit te kiezen. We sturen u dagelijks een melding voor de deals die het beste bij uw zoekopdracht passen en maken uw vakantieplanning snel en gemakkelijk. We raden u ook ten zeerste aan om onze real-time deal tracker te gebruiken en nooit een goede deal te missen voor een van de bestemmingen die deze zomer beschikbaar zijn!

Om de service in te stellen en verkeerde tarieven en de beste vliegtickets en hoteldeals te vinden, moet u naar Mighty Travels Premium en klik op Aanmelden voor de gratis proefperiode. U kunt de service 30 dagen gratis proberen! Daarna kunt u zich abonneren voor $ 7,99 per maand of, als u kiest voor ons jaarabonnement - slechts $ 4,81 per maand