Malediivit ja Dubai taas tervetulleita vierailijoita

Kirjoitettu ja julkaistu 23. kesäkuuta 2020 See this post in English

COVID-19-pandemian uutisten ja päivitysten seurauksena monet lentoyhtiöt joutuivat keskeyttämään tai vähentämään päivittäistä toimintaansa. Meillä on viimeisimmät tiedot lentoyhtiöiltä ja hotelleilta ympäri maailmaa. Ensimmäisen kerran näimme melkein kaikki lentoyhtiöt vähentävän lentoja tai lopettaneet kokonaan palvelunsa kolme kuukautta sitten. Kun pandemia alkoi hidastua, lentoyhtiöt rakentavat hitaasti aikataulujaan, järjestävät kampanjoita ja mikä tärkeintä - lentävät uudelleen. Ensinnäkin näimme Emiratesin jatkavan joitain lentoja, ja nyt Arabiemiirikuntien hallitus ilmoitti sallivansa ulkomaiset vierailijat jälleen Dubaihin. Sen lisäksi, että Dubai avaa ovensa vierailijoille, Malediivien presidentti ilmoitti avaavansa rajansa myös kansainvälisille matkustajille.

Maldives and Dubai Welcoming Visitors Again

Dubai Welcoming Visitors Again


Yhdistyneet arabiemiirikunnat ovat ilmoittaneet sallivansa ulkomaiset vieraat Dubaihin 7. heinäkuuta 2020 alkaen. Maaliskuun lopussa Yhdistyneet arabiemiirikunnat sulkivat rajansa ulkomaalaisille ja perustivat kaiken lentoliikenteen. Pandemian hidastumisen myötä maa hitaasti lieventää rajoituksia, joihin sisältyy rajoituksia kansainväliseen matkustamiseen. Kaikkien matkailijoiden on esitettävä äskettäinen Covid-19-negatiivinen todistus tai testattava Dubain lentokentillä. Ne, joiden tulos on positiivinen, joutuvat eristämään 14 päivän ajan. Toinen vaatimus matkailijoille on Covid-19 DXB -sovellus, ja heidän tulisi rekisteröidä tietonsa.

Maldives and Dubai Welcoming Visitors Again

Malediivit toivottavat kansainväliset matkustajat tervetulleiksi


Malediivit avaavat rajansa uudelleen kansainvälisille matkustajille 15. heinäkuuta, saarivaltioiden presidentti Ibrahim Mohamed Solih ilmoitti tiistaina.

From the official announcement:
Kun Malediivit etenevät COVID-pandemian jälkeen sopeutuen uuteen normaaliin ja valmistautuessaan elvyttämään taloutta, kansainvälinen raja on avattava matkailijoille 15. heinäkuuta 2020. Matkailuministeriö yhdessä matkailualan kanssa valmistautuu matkailijoiden uudelleen avaaminen ja vastaanottaminen.

Maldives and Dubai Welcoming Visitors Again

Matkailuministeriö ilmoitti joukosta suuntaviivoja matkailijoiden saapumisesta, joita sovelletaan, kun rajat avataan uudelleen. Kolmekymmentä päivää annettujen ohjeiden mukaan kaikille saapuville matkailijoille, joilla on vahvistettu varaus oleskeluun missä tahansa maan rekisteröidyssä matkailupaikassa, myönnetään ilmainen saapumisviisumi. Koko loma on varattava yhdestä palvelusta lukuun ottamatta kauttakulkujärjestelyjä. Mielenkiintoista on, että saapumisen yhteydessä ei ole pakollista karanteenia tai testausta. Matkailijoiden on täytettävä vain terveysilmoituslomake.